Reskompis sökes!!

4 okt. 2012 18:18
Visningar: 708
Hej!
Jag tänkte åka till Australien i december, men har tyvärr ingen att resa med. Jag är en glad, äventyrlig och sportig tjej. Dyka och surfa är två måsten. Jag tänkte ta mig upp för östkusten. Att åka med WTC är inget måste! Det hade även varit roligt att arbeta lite på farm. Hör av dig vid intresse!!

Mvh Tove
7 okt. 2012 11:27
Befinner mig i Sydney just nu och ska jobba ett tag för att få ihop pengar sen ska jag resa längst östkusten och hade tyckt det var kul att testa på att bo på farm. Vill även besöka Melbourne! Jag känner precis igen mig i din beskrivning glad, äventyrlig och sportig. Vi kanske kan hålla kontakten när du kommer ner och resa ett tag tillsammans? :))
7 okt. 2012 12:22
Hej!
Jag tänkte åka till Melbourne eller Sidney i början av januari. Hur länge stannar du i Sidney? Annars kan vi mötas upp i Melbourne :) var det svårt att fixa bankkonto och skattenummer osv.? Vet du om det är värt att åka med WTC eller ska man fixa det själv?
7 okt. 2012 13:05
Jag tror jag ska stanna fram tills nyår och sen resa till Melbourne i början av januari så det hade varit perfekt att mötas upp där! Nej, det var jätteenkelt, jag tycker du ska fixa de själv. Tror till och med att du kan fixa en hel del hemifrån. Jag heter Sara Andén på Facebook, lägg till mig där så kan jag hjälpa dig om du undrar något :))
7 okt. 2012 20:37
Det fanns tre stycken med ditt namn på Facebook så jag hoppas jag valde rätt :)) låter jättebra ju! tänkte du ta dig från Melbourne och sen upp längs med östkusten sen eller?
9 okt. 2012 13:35
Hej båda två :))) jag ska till Australien antagligen i slutet på januari tänkte mig typ Sidney att börja med. Hade varit kul att ha lite kontakt om ni kanske är någonstans i krokarna ( i lilla landet Australien ) haha. Jag & en kompis reser ihop i nya Zeeland i en månad sen kör jag själv, hade varit roligt & mötts upp :)
9 okt. 2012 19:14
Hej :) Jag planerar också att åka till Australien och tänker nog lite samma som du, vill dyka, surfa, åka runt, och ja, allt sånt. Däremot hade jag nog tänkt ansöka om Work/Holiday visum, är det något du tänkt på? :) Min tanke är nämligen att kunna vara där så länge som jag känner för! Hur länge har du tänkt vara där och ungefär när i december vill du helst åka? Hör jättegärna av dig! :)
9 okt. 2012 21:17
Jag ska nog åka strax efter nyår! Tänkte också skaffa work and holiday visum! :) tror jag blir borta i fyra månader men det är inte helt spikat än.. Tänkte ni åka med WTC eller boka själva?
25 okt. 2012 19:22
Hej ! Jag åker själv till Sydney 3 december skall bo hos min bror tills jag hittat något eget hade tänkt jobba lite sen resa runt så mycket det bara går . Vill dyka surfa och upptäcka allt som hör Australien till ! Är det någon som vill ses där nere vore det fantastiskt kul ! Hör gärna av er :) / Amanda
27 okt. 2012 20:56
Hade varit kul att ses där nere då :) ska boka biljett till efter nyår!
29 okt. 2012 19:17
Ja verkligen ! Det får vi lösa vore super roligt :)
3 nov. 2012 23:26
Hej på er! Jag åker den 6e januari. Min tjejkompis bor i Sydney så åker dit först, men vill resa runt och inte bli fast på ett ställe för länge. Vill också resa runt och ser mig själv också som äventyrlig och sportig. Åker som sagt 6 januari till Sydney och har retur biljett den 28feb,. hittade rätt bra pris, 8880:- tur retur men mycket möjligt att man vill vara kvar längre hehe. Vore super kul att mötas upp och uppleva allt som finns i aussie! Hör av er vid intresse, Selma Crnkic.
3 nov. 2012 23:58
Jag har bokat biljett till Melbourne den nionde januari! Sedan tänkte jag åka upp mot Cairns. Bara att höra av sig om det låter intressant :)
4 nov. 2012 00:19
Exakt vad jag tänkt mig. Men d stannar i Melb. ett tag eller hur ser det ut hittills?
4 nov. 2012 13:57
Har faktiskt ingen aning! Får se lite hur jag trivs där men jag är öppen för förslag :)
21 nov. 2012 09:34
Hej allihopa!
Äventyrlig tjej som är öppen och positiv till det mesta kommer till
Sydeny den 6 januari och vill gärna hitta någon/några
att göra östkusten med. Vill som ni andra dyka (har cert), lära mig
surfa, festa och upptäcka landet i allmänhet. Är redan i Australien
just nu och jobbar i ett polostall men vill som sagt resa
efter nyår. Om man hittar ett bra jobb längs vägen är jag säger
jag inte nej till att jobba så länge man träffar nya människor
och har kul! Om det här låter intressant maila
mig på johanna_enberg@ hotmail.com eller adda mig på fb!
// Johanna