Reskompis Australien/Nya Zeeland hösten 2015

9 mars 2015 14:18
Visningar: 181
Hej!
Mitt namn är Josefine och jag är 19 år och kommer från Öland.

Jag har bestämt mig för att åka till Australien och sedan vidare mot Nya Zeeland i höst men tyvärr är det ingen av mina vänner som har råd eller vill åka på en längre resa. Söker därför efter någon som vill ge sig iväg för lite äventyr och inte behöva känna några måsten.

Har tänkt att kanske köpa bil och åka runt östkusten i några månader och sedan ta mig vidare till Nya Zeeland. Vill se och uppleva så mycket som möjligt under resans gång, träffa massor med nya människor, hoppa fallskärm och bara leva livet.

Om du känner att du har liknande planer får du gärna höra av dig här eller på facebook (Josefine Almqvist) så att vi kan prata mer! :)
18 mars 2015 23:57
Hejsan Josefine! Jag heter Frida, är 20 år gammal och bor i Falun. Jag känner att jag är i lite samma situation som dig - det kliar i kroppen av reslängtan men mina vänner har antingen inte ekonomin för det eller så saknar saknar de sug efter en längre resa.. Vill också samla på mig upplevelser och vara med om lite äventyr! :) Hör gärna av dig om du vill diskutera mer!
Hälsningar Frida