Reskompis, Australien 2014

Av Linnaea
17 sep. 2013 22:05
Visningar: 458
Hej där!

Jag har planer att åka till Australien i slutet av dec / början av januari för att backpacka och jobba. För tillfället har jag ingen att åka med.
Just nu har jag inga bestämda planer mer än att jag troligtvis vill börja i Sydney. Jag skulle också kunde tänka mig åka till Asien/indonesien och vara där några veckor innan Australien, men jag är öppen för det mesta.

Om någon tycker detta låter intressant så hör gärna av er, antingen här eller på facebook :)

Linnea Slotts.
Av Annan24
2 okt. 2013 18:45
Hej Linnea
Jag ska dra ner till Australien i mitten av januari på ett workinh holiday visa.
Jag har redan beställt en biljett ner, men börjar i Perth på västkusten, där jag tänkt jobba några mån för att sedan bege mig till östkusten, melbourn till cairns.
Du kan inte tänka dig att börja din resa på andra sidan av Australien eller är du fast vid att börja i Sydney? :)

Anna
Av Sibby
6 okt. 2013 19:53
Hej Linnea!
Jag har bokat resa ner till thailand den 22 nov (och hemresa den 22dec) Men eftersom jag inte har något som håller mig kvar här hemma i Stockholm just nu så vill jag förlänga min resa:) Skulle vara så kul att ha någon med liknande planer att möta upp under resans gång!
Jag är också sugen på att besöka andra ställen, tex Malaysia, Filippinerna, Bali för att sedan ta mig över till Australien, jag har tänkt kolla upp working holiday visa. Och stanna så länge ekonomin håller;)
Jag är flexibel öppen för idéer och resplan!

Skriv gärna till mig på fb!
Mvh/ Sabina Louise Andersson
Av Sibby
6 okt. 2013 19:57
...Och Anna!: Vad ska du jobba som i Perth? Har du redan hittat jobb o boende eller letar du på plats? Jag kan absolut tänka mig att börja på västkusten:)

Hör gärna av dig!
MVH / Sabina
Av Linnaea
12 okt. 2013 13:05
Hej på er!
Jag kan ev. tänka mig att börja i Perth! :) Hur länge hade du tänkt stanna i Perth? Ännu oklart?
Ni får gärna skriva till mig på facebook, Linnea Slotts!
12 okt. 2013 13:41
Hej jag kommer åka till Thailand den 17 januari, och den 15 februari fortsätter jag till Sydney. Jag åker också själv och skulle väldigt gärna ha sällskap:) Låter det intressant får du gärna höra av dig!
Veronica Jansson
Av Annan24
12 okt. 2013 19:50
Jag la till dig på fb Linnea :) vi kan kanske prata vidare där :)
23 okt. 2013 01:42
Heeej!! Läst allas svar här, och jag är sjukt sugen på att åka nu imorgon eller närsom helst och har ingen kompis hemma som vill resa med mig, men har 2 kompisar nere i australien. Men hade varit sjukt kul att resa ner med någon och sen ha någon att resa runt med. Och så klart lära känna nytt folk, så är här någon stackare precis som mig som inte ännu har bokat och är sugen så lägg till mig på facebook eller något!! Olivia Serler
Av Aidualc
23 okt. 2013 21:57
Hej alla! Jag är jätte sugen på Australien. Har två vänner där nere men ingen att åka dit med/resa rundor med. Skriv gärna till mig. Är helt ny här!
Av Xabina
31 okt. 2013 22:57
Hej! Jag bor sedan september i Sydney och kom hit på ett working holiday visa. Min plan är att jobba här fram till februari och sedan resa runt längs östkusten, gärna nya Zeeland och kanske även avsluta i Asien. Jag är öppen för förslag! Skulle vara grymt kul att hitta någon att resa med eftersom mina vänner här vill stanna kvar i Sydney och jobba. Hör av er via mail om detta låter intressant (Logga in för att se e-postadress)
23 nov. 2013 01:56
Heeej linnea!

Jag heter matilda och är 19 år. befinner mig för tillfället i melbourne men är också sugen på att dra ut och resa/backpacka. jag är öppen för det mesta :) skriver detta svara ganska sent så jag vet inte om du redan har hunnit styra upp några planer. har du bestämt var och när du ska åka ännu? :)

/fb: matilda almgren