Reskompis(ar) till Sydney/Austalien september/oktober 2012

13 juli 2012 00:07
Visningar: 690
Hej på er alla!

Jag, en 19-årig äventyrslysten och sprallig tjej från Skåne, sitter just nu och försöker få ihop min Austalien-resa som kommer gå av stapeln i höst! Ett bra datum för mig att åka är den 1 oktober. Tanken är att börja med att åka till Sydney, för att där bo, jobba, festa och leva livet! Njuta helt enkelt och testa på hur det är att vara en Sydneybo! Och det är den delen av resan som jag försöker att planera här och nu, så ni som känner att ni vill göra något liknande, eller överhuvudtaget ni som kommer att befinna er i Sydney under oktober så hade det varit jätteskoj om ni kunde skriva lite här :) Det hade varit kul att göra sällskap med någon ner eller möta upp någon där, som också planerar att bo och jobba i Sydney under oktober! Eventuellt leta boende tillsammans och ha någon att hitta på saker med. Det brukar alltid göra starten lättare, och definitivt roligare :)

Ha de bra!!
Av Locman
13 juli 2012 19:51
Jag håller på att planera för en resa till Australien i höst/vinter. Surfa, njuta av livet och jobba är planen.
Jag har tänkt stanna några månader om allt går vägen med jobb för att sedan dra vidare någon annanstans efter det om jag nu inte vill stanna kvar dvs!

Eventuellt kommer jag ha ett jobb klart snart på en teater men det är väldigt osäkert. Annars drar jag nog ner utan jobb och försöker hitta ett på plats! Hur har du tänkt ang jobb, tar du det när du väl är där? :-)
31 juli 2012 22:55
Hej! :)
Har precis tagit studenten och funderar precis som du att åka till Australien i höst, men med en resekompis hade det känts lite tryggare och tror de skulle bli roligare! Jag har dock egentligen inte planerat för att jobba, utan mest för att göra aktiviteter, lära mig surfa, dyka, festa och njuta så mycket som möjligt av livet! Och att vara borta i ca 3 månader, har också funderat lite på backpacking! Men absolut kan jag tänka mig jobba om resekassan kräver det o.s.v. :)
2 aug. 2012 20:13
Hej!
Jag planerar också att åka till Australien i höst, fast min plan är att åka i November.
Tänkte börja i Sydney och bara hänga runt och uppleva staden (efter att ha slitit i Norge i ett år för pengar till resan) Men du planerar alltså att åka redan i Oktober, typ i slutet? Skulle tycka att det var skönt att i alla fall resa dit med någon och sen fixa boende! Känns lite läskigt att åka ensam på ensam hand, i alla fall i början som du säger

Hör gärna av er om ni är intresserad!

Skriv också till (Logga in för att se e-postadress) eller adda mig på fb :)

Ha det fint!
Av Maqqii
5 aug. 2012 20:30
Hej! Planerar min resa till Asien men är absolut öppen för Australien! Siktar på att vara iväg en månad med start 1 oktober eller mitten av oktober. Öppen för det mesta och vill bara ha det gott och upptäcka massa saker! 22 årig kille som söker äventyr, säker resesällskap!
Hör avv er om ni är sugna på att planera något tsm, kan iaf börja resan tsm för att underlätta om man sedan vill gå skilda vägar ;DD

Markus svensson helsingborg
eller (Logga in för att se e-postadress)
14 aug. 2012 22:28
Tja! Jag kommer att åka till sydney nu den andra november, och bo till början av oktober hos en släkting där för att ta hand om lite småkusiner och tjäna in biljetten. Efter detta är planerna vaga, tänkte antingen jobba ett tag i Sydney om jag hittar nåt kul, annars bara luffa runt upp längst östkusten med en ryggsäck, leva svinbilligt, festa, dyka och ha det galet bra. Åker själv då mina vänner av någon anledning vill stanna i sverige (?), så skulle vara jättekul att möta upp någon i Sydney och ha lite kul! Jag har redan resan spikad, så om nån av er tänker komma ner så hör av er för tusan!! Kan tillägga att jag är spontan och flexibel, tycker det mesta är kul och öppen för alla äventyr.
Av Tvillow
17 aug. 2012 10:24
Hello,
Min plan är att åka ner till Australien i början av oktober och vill också ner till Sydney för att bo, jobba och allt annat man gör i en storstad liksom. Eftersom alla mina kompisar antingen ska börja plugga eller är för tråkiga för att åka hela vägen till australien skulle det ju vara hur najs som helst om man hittade en resekompis innan man åker. Det är ju en rätt stor stad så att ha lite sällskap när man utforskar är ju aldrig fel, annars är det ju najs med sällskap på flyget också så att man inte börjar prata med sig själv efter typ 18 timmar haha.
Bara att maila mig om nån vill resa tillsammans!
Av Ashdon
17 aug. 2012 12:36
Hej !

Jag har faktiskt jobb erbjudande från min släkt men behöver någon att åka med.
hör av dig så får vi se om vi kan styr upp det.

Ha det/