Reskamrat

8 juni 2011 21:10
Visningar: 362
tjoo alla glaa
jaag är grymt taggad på en värdslig å grym resa till hösten min dröm är att backpacka i australien å kanske andra länder med såklart =) dock har inte mina vänner samma mål å drömmar i livet så för att inte behöva bli helt utelämnad ensam i ett främmande land , skulle det vara grymt skoj att ha med en härlig å lite halvt craazy reskamrat . jag har inte mkt planer för resan men öppen för allt , är väldigt äventyrlig å vill göra galna saker å uppleva en helt galen resa , a memory foo lajf !!

vem är på?
Av Sannaz
9 juni 2011 02:06
Tjohoo!
Jag är på!!!!
Vem är inte taggad på en epic super resa? jag har typ samma planer som du. Alltså inte så stora egentligen. Vad jag vet är att jag ska iväg och att jag ska dyka! Australien är ett måste då en av mina kompisar flyttar dit i sommar för att plugga... Annars kan skutan ta mig vart som helst. Jag är bara taggad på en galen, super cool och ännu mera galen oförglömlig resa!
9 juni 2011 12:16
Lååter heelt suuper ju , såg att du vart au pair i usa , vart var du ngnstanns? jag jobbade som au pair jag med bodde i san diego å kom hem för 1 år sen , å nu kliar det i fingrarna å vill på nya uppdrag i världen, =) du kan ju ta min mail/msn så kan vi snacka å lära känna varandra lite där :D (Logga in för att se e-postadress)
13 juni 2011 11:56
Hej!!! Min plan är att backpacka till hösten, har inte bestämt något men jag äääälskar äventyr och galna saker i allmänhet! Hade tänkt mig australien, nya zeeland, kanske vandra i nepal eller djungel på borneo, dyka klättra eller vad som helst! Har inte heller någon att resa med dock, så jag är såå på om ni vill släppa in en till i resesällskapet :D
Av Linnbe
17 juni 2011 10:43
Hej!
Jag vill också ut i världen och uppleva allt innan jag börjar plugga! :)
Är i samma situation och mina vänner har inte heller varken råd eller lust att åka någonstans. Har funderat på att åka som au pair men eftersom jag har jobbat som det i Sverige nu i ett år så känns det som om några månader av ett crazyyy life passar mig super!!
Jag vill gärna hänga på!
Av Nattie
6 juli 2011 15:26
Hej!
Vad kul att du är inne på att backpacka i australien du med!
Jag hänger gärna på!

Såg med att du har varit aupair, vilket jag med har varit i NY=)

Är en 21 årig äventyrlig tjej som vill ut och resa och utforska världen och har tänkt börja med australien. Är i samma situation som du när det gäller vänner som inte har samma mål och resplaner i livet, så det är tur att reseguiden finns =)