Resesällskap: Jul/Nyårskryssning till Karibien 2010/11!

Av Resfan
25 juni 2010 15:15
Visningar: 763
Hej!

Jag heter Mikael och jag är en kille på 42 år som är bosatt i Stockholm. Jag älskar att resa världen runt, och har som mål att nå minst 100 besökta länder. Har hunnit med c:a 60 just nu, men fler länder hägrar givetvis.

Club Eriks har en mycket spännande resa till Karibien med flera roliga stopp, hela 7 länder lägger man till på! Man kryssar med Royal Caribbean och priset för en utsideshytt är 41 000:-/person. Min sambo har ej möjlighet att följa med utan jag letar därför efter en person som också är intresserad av denna resa, men som inte vill betala hutlösa enkelrumstillägg. Ni kan läsa mer om resan på: www.eriksofsweden.se. Resan pågår under jul och nyår och man är tillbaka den 4.1.11.

Som person är jag lättsam och kommer överens med de flesta. Jag har många intressen, varav att resa är det främsta.

Det vore kul om någon hugad ville svara så kunde vi inledningsvis mejla och sedan träffas. Jag ör öppen för manligt eller kvinnligt resesällskap.

Hör av er till (Logga in för att se e-postadress)

Skynda er att svara, såg att Club Eriks hade en annons ute i DN så nu lär platserna gå som smör...

Hälsningar och ha en skön sommar! Jag tänker åka till Kiev, Ukraina i sommar samt ev. Cypern, Andorra och San Marino (självklart är dessa länder jag ej besökt förut).