Resesällskap Australien/Brisbane

19 okt. 2014 19:08
Visningar: 236
Hej alla glada!

Johanna heter jag och är 22 år!
Kom i februari hem från 6 helt underbara månader i Australien. Vilket underbart land!!

Planen nu är att jag skall åka tillbaka för att studera på sunshine coast. Kommer att åka någon gång i början/mitten på Januari, och är supertaggad!

Det hade varit grymt om det finns någon som är inne på att åka till Australien i januari som vill göra sällskap under den grymt långa flygresan.. Kanske också första tiden i Australien? Jag kommer att flyga till Brisbane.

Hör gärna av dig om du planerar att åka ner samtidigt :D

Ha det grymt så länge!
Johanna
20 okt. 2014 10:25
Hej!

Min plan är att åka ner till Australien i januari och börja jobba och sen kunna reda runt! Jag skulle kunna tänka mig brisbane, det verkar så nice! Lägg gärna till mig på Facebook eller skriv till mig här!

/ Sara Löfgren
Av Juuliaa
27 okt. 2014 19:10
Hej!

Jag söker också en kompis att dela den lååånga flygresan med till Australien i januari! Ska möta upp en kompis där i slutet på januari då hon kommer från Asien och sedan ska vi resa vidare :) hade vart jätte roligt att ha någon att åka dit med och sedan starta upp med dom första veckorna! För mig spelar det ingen större roll vart vi startat så Brisbane är ju superbra!

Jag har inte länken till min Facebook (har ett väldigt vanligt namn) men länka gärna din eller skriv här :) jag vill boka biljett så snart som möjligt!

/Julia Lindgren :)