Resesällis till OZ på WH visa Aug/Sep 2015

8 feb. 2015 23:40
Visningar: 101
Tjena folket på Reseguiden!

Zacharias heter jag, men brukar gå under alias som Zack mestadels. Jag sticker ner till OZ på en enkel biljett i Augusti/ början på September, vännerna här hemma har andra livsplaner än jag själv och därav söker jag nu någon eller några att dela hela eller delar av min resa med. Ålder, kön eller grupp spelar absolut ingen roll så länge du/ni är öppna, lättsamma och allmänt sköna peeps och självklart taggade till tusen på att se vad OZ östkust har att erbjuda.

Min plan är av det grövre slaget och skjutet från höften ser den ut som så att jag vill börja i söder, Melbourne/Sydney och sedan åka lite kors och tvärs norrut med ett flertal stopp på vägen för jobb, äventyr och galenskaper, party och allmänt livsnjutande för att sedan styra upp mot Cairns. Är väldigt öppen för ideér angående det så inget är ristat i sten.

Mina planer var från början att sticka ner i November -14 för att stanna en längre tid innan högskolestudier här hemma i Sverige, men då en familjemedlem blev väldigt sjuk så fick jag tyvärr baila på resesällskapet jag hade och skjuta på mina planer och spendera vintern hemma, därav har jag redan ett godkänt WH visa som jag måste åka in i landet på innan 16 September -15, så min flexibilitet ligger som sagt mellan Aug och början på Sep.

Några snabba om mig.

Jag är en trivsam glad och impulsiv 22 årig kille bosatt i staden Kalmar, jobbar för närvarande som butiksbiträde på en bygghandel och läser lite kurser på komvux när tiden tillåter. Jag trivs som bäst på resande fot och tycker det är grymt roligt att träffa nya människor från hela världen, äventyra och utforska nya länder och göra galna saker på vägen, jag gillar även att inmundiga alkoholhaltiga drycker i gott sällskap heh!

Har ni liknande planer så tveka inte på att höra er antingen här eller på FB!

FB: https://www.facebook.com/zacharias.holmback