Resekompis till våren 2015!

9 dec. 2014 23:47
Visningar: 277
Hej,

Jag är så sjuuukt sugen på att bara dra iväg på en tre-månaders tripp till Australien, men problemet är att jag inte har någon att resa med.

Det ultimata skulle va att hitta en jämnårig stockholmstjej så vi kan planera resan ihop. Skulle vilja dra nån gång i februari/mars.

Hör av dig om du känner dig träffad!

/Sofie
Av Oliveen
7 jan. 2015 13:11
Jag är också jätte sugen på att dra iväg! Har du Facebook? Så kan vi prata där istället? Jag bor i Stockholm och tog studenten i våras, har inte heller någon att resa med.. :)
10 jan. 2015 09:11
Hej hej!
Jag är också sjukt taggad på att dra iväg till Australien nu i slutet av februari/början av mars! Har heller ingen resekompis än så vore super att hitta någon här! Jag bor i Uppsala men har inga problem med att ta mig till Stockholm någon dag för planering eller liknande. Hör av er aningen här eller på Facebook, Sofia Ellegren! 😊
15 jan. 2015 23:00
Hej jag är en 21 årig tjej som är jätte sugen på att resa och slippa kalla, tråkiga sverige ett tag. Dom flesta jag känner är upptagna pga jobb, plugg osv så därför saknar jag en/flera polare att resa runt med. Hör av er om någon är intresserad så kan vi komma på nån bra plan mvh