Resekompis till Australien i höst/vinter

29 juni 2016 16:08
Visningar: 48
Hej allihop! Jag är är snart 19 år och har precis tagit studenten. Nu kände jag att det är dags för en vändpunkt i livet och jag vill ut på äventyr och resa! Jag planerar att i slutet av oktober ev. början november bege mig till Australien för att jobba och resa runt. Dock är det så att min resepartner har dragit sig ur och det skulle ju vara så skönt att slippa åka själv så finns det någon härlig själ i runt min ålder som har liknande planer hör av dig så kan vi fila vidare och bolla ideer! och ju fler man är, roligare blir det!
29 juni 2016 16:35
Åh så glad jag blev av att läsa detta! Här sitter nämligen också en precis som du nybliven student på 19 år som längtar ihjäl sig efter äventyr och resor! Jag har också planer på att jobba och resa runt i Australien men har också haft lite tjorv med resesällskap...
Jag har också planer på att dra ner i oktober någon gång!

Kan du inte lägga rill mig på facebook så skulle vi kunna snacka mer där? Vore verkligen jätteskoj ifall vi kunde dra ner tillsammans!! Kramisar från Jennifer Bäckström :)
30 juni 2016 20:48
Hej! Jag är i precis samma situation som er två, tog studenten i juni och vill verkligen ut och resa nu. Australien är en dröm och väl där skulle jag också vilja resa runt, upptäcka landet och jobba. Om jag ska åka vill jag gärna åka i höst. Om ni vill får ni lägga till mig på facebook jag heter Desirée Wedin, så kan vi fortsätta prata där. Som sagt ju fler desto roligare blir det :)