Resekompis till Australien/Asien Feb/Mars 2016

14 jan. 2016 14:00
Visningar: 31
Hej!
Jag heter Elin och en 20 årig tjej som fundera på att resa till Australien och Asien i slutet av feb eller i början av mars och söker nu en resekompis. Ville komma iväg och uppleva något nytt och träffa nya människor. Jag hade nog tänkt vara bort i 2 eller 3 månader. Jag är så klart öppen för förslag. :)

Hör av dig om detta låter som något för dig.
14 jan. 2016 20:41
Hej Elin!
Läste att du ville uppleva något nytt och träffa nya människor! Lät perfekt för min volontär-resa, tänkte att jag slänger iväg ett försök om du skulle vara intresserad?:) Har funderat att åka med Indigo Travel, som arrangerar barnhem i Asien, bla i Indien, Sri Lanka, Filippinerna och Vietnamn, Laos! Skulle du vara intresserad av em sådan resa? Jag planerar att åka iväg i början av Mars och volontärarbeta i 4-6 veckor! Hör gärna av dig! Antingen här eller på Facebook, heter Linnea Bern! Om du vill diskutera och spåna lite idéer!
14 jan. 2016 21:11
Hej!
Jag hittade ej dig på Facebook, men du kanske kan se om du hittar mig, Elin Östenson! Tycker det låter intressant det du skriver om och skulle gärna vilja hör mer om det :)