Resekompis runt om i världen och även jobba!

28 sep. 2014 11:45
Visningar: 283
Hej!
Är en tjej på 22 år som älskar att resa och uppleva.
Är väldigt sugen på att åka ut på nästa stora resa och då för en längre tid. Har varit ute och backpackat två gånger förr, i Asien (thailand, kambodja och Laos) och i Afrika (Malawi, Mosambique och Sydafrika). Men nu känner jag att jag vill vara borta en längre tid. Planen är väl först och främst Australien där jag vill jobba för att få ihop lite reskassa och sen åka runt i australien för att uppleva allt. Har ingen direkt plan på länder att åka till efter det, så är väldigt öppen för förslag. Skulle iallafall vilja åka till typ Bali, nya zeeland och indien. Har inget emot att åka runt till andra kontinenter heller, älskar ju att resa och äventyra ;)

Skulle helst vilja åka med en tjej som är runt min ålder och som är ute efter lite samma sak som mig: sola, festa, uppleva, äventyra och bara leva livet. Bungyjump och hoppa fallskärm står också på schemat för det har jag gett mig fasen på att prova på innan jag dör, men jag lovar det är inget tvång ;) Dykarset har jag sen innan så det kommer jag garanterat vilja göra! Söker nån som är väldigt öppen för förslag och spontan av sig. Måste även tillägga jag hellre lägger pengarna på att uppleva så mycket som möjligt istället för fint mat och boende Åkte förut med en kompis som prioriterade hotellrum istället för att bo i doorms. Vilket jag tycker suger för då träffar man ju inget kul folk heller.

En väldigt luddig plan men är öppen för förslag och ideer :)
Av Ebbban
1 okt. 2014 23:00
Jag är intresserad, Ebba Blomquist på facebook om du vill prata mer:)
22 okt. 2014 11:55
Jag är en tjej på 20 som är på samma spår som dig! Vill uppleva världen och träffa nytt folk. Gillar att resa, festa, sola, bada och äventyra! Vill även, precis som dig prova på bungeejump och hoppa fallskärm innan jag dör! :)
23 okt. 2014 09:30
Hej Sandra:)

Jag är intresserad! Åker till Melbourne 1a november själv. Har inte heller spikat några planer, utan vill ta det på plats. Men jag vill göra precis det du beskriver om upplevelser och jobba vissa perioder.
Lägg till mig på Facebook så kan vi prata mera.

/Rozalin Johansson