Resekompis jul nyår australien - grattis boende

Av Sarise7
23 aug. 2017 16:28
Visningar: 122
Hej,

Jag heter Sara och är en glad och lugn tjej på 27 år. Jag har lätt för att fastna i det som är känns tryggt och bekvämt och är fortfarande inte så äventyrlig av mig men är villig att ändra på det, vill se och uppleva mer av det landet jag tidigare bott i. Göra sådant jag velat men aldrig provat och utmana mig själv att våga gör mer av det som jag kan känna obehag, nervositet och rädsla inför att göra.
Nu är det så att jag kommer åka till Australien från Arlanda med flygbolaget Air china 18:15 söndagen den 10 dec t.o.m. 17januari för att hälsa på min familj som är där men i och med att jag reser ensam och har en långt stopp på 15h i Peking skulle det bli roligare om man vore två. Min familj (lilla syster och föräldrar) bjuder er på grattis boende och julklappar om ni stannar hos oss över julen.
Ett tips är att om ni inte har bokat er resa är det läge att boka nu, för utifrån vår erfarenhet är rea priserna kvar till på torsdag.
Hör gärna av er till mig om ni vet redan att ni ska/kommer att åka den 10 december till Australien från Arlanda eller om ni har vägarna förbi en stad som heter Warrnambool, Victoria någon gång under perioden mellan den 12dec- 17januari. På Facebook heter jag Sara Mia Josefin Hilding

P.s Om ni inte är medborgare och ska åka till Australien glöm ej att ansöka turistvisum om ni åker för semester eller arbetsvisum om ni planerar att arbeta.