Resekompis/Dela boende London. Sep-Okt 2012

Av Allyme
12 juli 2012 15:24
Visningar: 482
Hej!

Jag är en riktig äventyrare som inte nöjer mig med att bara bo i Sverige för tillfället och därför tänker jag försöka att uppfylla min Bo-i-London dröm.

Är du intressetrad av att åka till London och söka jobb? Hola at me, alla får följa med.

Kram M.
Av Alisto
16 juli 2012 13:32
Hej!
Hade också tänkt åka till London och söka lyckan och det vore ju megakul att ha någon att åka med! När hade du tänkt åka?
/ Alicia
Av Allyme
16 juli 2012 14:08
Va roligt! :)

Jag har tänkt mig September / Oktober men inte senare. Hur har du tänkt :)?
22 juli 2012 21:53
Hej! Jag har också tänkt åka i slutet på september alternativt början av oktober! Men har också kännt att jag vill ha en reskompis! :) Så jag är lätt på. Hur ser din plan ut?
Maila gärna, (Logga in för att se e-postadress)
Av Kiinii
25 juli 2012 19:41
Hej!
Jag har länge funderat på att åka till London också nu till hösten. Men motivationen svalnar lite när jag aldrig hittar någon som vill åka med mig. Jag hade tänkt att åka i september med. Vill om inte annat kanske byta lite ideér om London, hur ni alla kanske har tänkt er att göra? :)
/Sanna
Av Allyme
1 aug. 2012 09:25
Vi är några stycken som ska kila ner till London någongång i September och börja söka jobb med engång och sedan leta boende.

september är en bra månad att söka jobb på, har jag hört. Sedan är det lättare att hitta boende om man är flera och då blir det billigare också och roligare :) Hur har du tänkt dig?
1 aug. 2012 16:40
Tja!

tänkt åka ner framåt September/oktober, är endast själv just nu och skulle vara riktigt trevligt att åka med några andra.

Mina planer är att spendera 1 år i London för sedan förhoppningvis fått en bättre bild av vad ja vill göra med livet. Är en kille på 19 år bosatt i sthlm.
Av Kiinii
1 aug. 2012 21:13
Allyme: Okej, jo har också hört att september är bra. Förmodligen eftersom att dem som har sommarjobb börjar plugga osv.. Jag kommer satsa på samma sak, ut med cv:t och jaga boende. Har dock också hört att endel inte vill anställa en förän man har en adress, ett boende de kan hitta en på. Men sånt hoppas jag löser sig!

Jag kommer nog åka ner själv och sen försöka hitta ett rum ledigt rum någonstans. Så ser det ut nu :)

Hur länge tänkte du/ni stanna? och vet du några områden som är bättre än andra att bo i? :)
6 aug. 2012 15:35
Hej har också tänkt flytta till london och jobba har velat det ett bra tag nu men behöver någon att dela lägenhet med om någon är intresserad är det bara att höra av er ( (Logga in för att se e-postadress))
7 aug. 2012 15:51
Hej :)

Planerar oxå att flytta till london i mitten/slutet av september - början av oktober men börjar bli lite nervös då jag åker själv! Skulle vara super att ha någon man pratat med lite innan det bär av, plus att det är så mkt roligare om man kan leta boende osv med andra :)
maila gärna : (Logga in för att se e-postadress)

/Julia
11 sep. 2012 14:10
Planerar också att flytta till London nu i höst. Men min vän som jag skulle åka med bangade nyss. Så skulle vars jättekul om man kunde hitta några andra att åka med. Hur ser era planer ut? resekassa osv?

mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Roxx
14 sep. 2012 15:57
Hej alla!
Jag flyttar till London den 23 oct för att studera musik. Det blir spontant, Men vad är livet utan lite pirr i magen!! Har inget boende än men det kan man lätt fixa om man är ngra stycken! Hör gärna av er om det låter intressant! (Logga in för att se e-postadress)
Av Allyme
22 sep. 2012 11:05
Hej Alla! Vilka är i London just nu? Vore kanske kul att träffas :)?
Av Rafia
28 sep. 2012 21:26
Hej där!

Jag ser att detta var ett tag sedan som du skrev om att du ville åka till London. Jag trillade precis in här, och jag är även jag en tjej som drömmer om att flytta till London för att bo och jobba där. Tänkte söka jobb på plats men vill även ha en rese- vän att göra detta med.. Några skriver att det kan vara bättre att vara ett par stycken. Kanske det med!

Jag befinner mig i Sverige nu, dessvärre inte i London ännu. Är du där? Och hur går det?