Resekompis Australien hösten 2016

Av Sabina1
18 jan. 2016 21:08
Visningar: 55
Hej! Sabina heter jag,19 år gammal och har länge drömt om att åka till Australien. Planen är främst att jobba, resa runt och samtidigt uppleva nya saker. Helst vill jag inte åka ner själv så därför vill jag kolla om det är någon annan som har samma planer som mig. Vi skulle tillexempel kunna åka ner tillsammans och stanna med varandra de första två veckorna innan vi ger oss ut på våra egna äventyr. Om vi skulle trivas bra ihop och har samma planer efter det skulle vi ju också kunna fortsätta resan ihop. Jag är öppen för allt! Hör av dig om detta låter intressant!
19 jan. 2016 12:17
Hej, det låter som om vi har liknande planer. När har du tänkt att åka? Jag hade tänkt att åka någon gång i slutet av augusti eller början av september. Du kan gärna skriva till mig på fb, så kan vi prata mer: https://www.facebook.com/rebecka.ljung.77
19 jan. 2016 12:31
Hej!
Jag har liknande planer, kan både tänka mig att jobba och att inte göra det men är intresserad av det du skriver :)

Facebook -> Tobias Henningsen.

Ha det fint! / Tobias
20 jan. 2016 12:32
Hej!
Jag har också liknande planer hade velat åka ganska långt in på hösten. Vad har du tänkt dig?
Hör av dig på facebook: Julia Shullie Bratuschek :)
Av Aliciap
22 jan. 2016 10:07
Hej! Jag är i Australian nu (Melbourne) och planerar att stanna här och jobba i några månader - fram till Augusti/September ungefär. Skulle vilja ge mig ut och resa lite efter det, längs östkusten t.ex. :) Är också öppen för allt och vore askul att resa med någon!

Lägg till mig på fb om du vill så kan vi snacka mer :)

Alicia Passanisi
17 mars 2016 00:08
Hej! Jag har också funderat på att åka ner till Australien någon gång efter sommaren för att jobba/ resa runt i landet. Skulle varit kul med resekompis/kompisar. Hör gärna av er på fb om ni vill, Maria Arvidsson (97:a) (samma profilbild)
21 mars 2016 22:15
Hej!! :) jag känner samma som du! Skulle vilja börja resan med att jobba och sen resa runt och uppleva massa :D vill helst inte resa själv så skulle vara svinkul att åka ner med ett gäng o sen får man se om man fortsätter tillsammans, bara ta det lite som det kommer! Erika Swahn på facebook :) hör gärna av dig!!
Medlemmen har tagit bort svaret
2 apr. 2016 12:42
Hej! Jag är även väldigt sugen på att dra till Australien i höst för att jobba resa och se något nytt. Lägg till mig på facebook om du är intresserad, hanna kolsmyr :)
2 apr. 2016 22:48
Hejsan!!
Jag är jätte sugen på att åka till Australien i höst. Hade tänkte mig att resa och även jobba lite. Jag letar också efter någon att resa med, i alla fall i början av resan:)