Resekompis Australien hösten 2015

17 apr. 2015 23:09
Visningar: 395
Hej! Är en tjej född 1995 som vill åka till Australien. Vill allra helst åka i september och bosätta mig i Sydney, jobba där i några månader och sedan resa runt. Vet inte riktigt vart jag vill, är därför flexibel. Men vill gärna se större delen av Australien, sedan även Nya Zeeland och kanske andra delar av Asien. öppen för förslag!

Jag är en väldigt utåtriktad värmlänning som älskar att träffa människor, finns aldrig ett tillfälle då jag blir blyg. Man kan väl säga att mitt största intresse är att umgås med fina vänner, det gör mig väldigt lycklig. Festa är väldigt roligt också. Jag har även ett stort intresse för världen, finns inget jag hellre vill än att resa och Australien har varit en dröm väldigt länge. Annars gillar jag att träna (bli min gymkompis i Sydney?), samt att fotografera. Gick samhällslinjen på gymnasiet, har väl ett brinnande intresse för samhället så det intresserar mig, alla dessa samhällsfrågor ni vet. Jag tänkte att det här är såna saker som kanske kan vara bra och veta för någon som vill resa med mig!

Vad rörigt jag skrev, men hoppas det var värd fakta åtminstone! Hör JÄTTEGÄRNA av dig, vem du än är så kanske vi kan prata ihop oss. Kramar
Medlemmen har tagit bort svaret
29 apr. 2015 12:12
Tja! Jag drar till Melbourne i slutet på Augusti för att jobba 2 månader, sen ska jag å en polare från Australien göra roadtrip på östkusten i 6v :) efter det har jag inga planer! Hör av er om ni är sugna så kan vi kanske styra något!

Tim Bergqvist
3 maj 2015 00:16
Hej! Det låter som att du och jag har samma planer. Jag är superintresserad av att åka till Australien i höst och jobba och upptäcka landet. Har dock ingen att åka med då mina vänner inte alls har samma planer så skulle vara kul att träffa någon ny med samma planer som mig! :)

Om du är intresserad får du jättegärna svara eller mejla mig: (Logga in för att se e-postadress) eller adda mig på FB, Angelika Winther.

Kram! :)
3 maj 2015 08:18
Hej, är en kille född 1995 från Karlstad som också planerar att åka ner till Australien ett år, jobba, resa och leva. Blir troligtvis sent i sommar eller tidigt i höst för mig. Lutar mot Sydney eller Melbourne än så länge.
Fritidsintressen för mig är framförallt att träna, spela gitarr och hänga med kompisar.
Skulle vara jättekul med en reskompis då jag också är själv för stunden.
Hör av er allihopa så kanske vi kan planera något tillsammans!
Facebook: Richard Blixt.
4 maj 2015 10:08
Hejsan!! tycker din plan låter som en rolig ide :D jag vill också till aussie, har varit min dröm sen länge! Men mina vänner skaffar pojkvän eller vill helt enkelt inte resa dit jag vill...så därför letar jag nu resekompis :) Är öppen för allt, bara jag får värme och härliga människor! Om du vill kan vi höras på facebook kanske? :)
Av Aliceb
9 maj 2015 21:04
Hejhejhej! Låter precis som mina planer!!! 😃 jag tar studenten nu och tänker åka till Sydney någon gång i slutet av september! Vore jättekul att ha kontakt med fler med samma planer! Lägg till mig på Facebook eller skriv till mig här om du vill prata mer :)

Förövrigt är jag en glad och spontan tjej som älskar att träffa nya människor!

Mvh Alice Börjesson!
13 maj 2015 20:55
Hej!
Åh du verkar ha exakt samma planer och idéer som mig! Jag vill precis som dig först bosätta mig och jobba någonstans i Australien, för att sedan resa runt och upptäcka landet och allt det har att erbjuda!
Förövrigt har jag stort intresse för träning, gitarr och att umgås med vänner.

JAg tar studenten nu till sommaren och tänker ta ett sabbatsår och då skulle det passa mig perfekt att åka till Australien :) Jag älskar förövrigt att uppleva saker och prova på att göra saker som inte tillhör det vanliga. Om resan nu skulle bli av skulle jag ha som mål att verkligen få uppleva Australien och ha så kul som möjligt och göra en massa aktiviteter som gör att man inte missar något under resan!
18 maj 2015 00:28
Tjena ska till Asien å resa runt sen vidare till Australien, nya zeeland och America