Resekompis Australien Februari 2012

Av Goone
10 nov. 2011 20:49
Visningar: 441
Tjena.
Jag har tänkt sticka till Australien i början av Februari 2012 och vara där 1 eller 2 månader.
Nu söker jag någon att resa med. Jag är en väldigt avslappnad och social person som inte är rädd för äventyr. Min tanke är väl att surfa, klättra och glida runt på östkusten.
Jag har inga speciella mål just nu men det löser sig.
Kommer flyga till Sydney hade jag tänkt och utgå därifrån.

Skulle vara grymt roligt att resa med någon så var inte rädd att höra av er

Hade fint!
Av Barajag
11 nov. 2011 20:46
låter lite som mina planer men jag står o väljer lite mellan asien och australien..hur ser din budget ut?
14 nov. 2011 10:41
Hej! Later ju hur kul som helst, hade du tänkt bara Australien eller något annat land också? Jag är också sugen på att vara borta ca 2 månader, bara resa runt, lära mig surfa och uppleva massa andra äventyr!

// Sara
Av Goone
28 nov. 2011 22:21
Sorry, har varit lite frånvarande ett tag.

Barajag: Min budget är väl inte allt för fet just för tillfället men hade väl inte tänkt leva nått lyxliv direkt. Min tanke var att logi får vara så spartanskt som möjligt så man kan uppleva lite mer. Vad har du för budget, roligt att höra andras så man inte tror att man kan göra mer än man klarar av.

Sara: Ska nog bara försöka hålla mig till Aussie, känns som det är nog under två månader. Hade du tänkt fara till något mer land?

Ha det fint!
Av Aerozex
21 dec. 2011 02:05
Tjena

Låter najs det där. Jag har varit inne på liknande planer i just februari/mars. Har inga andra planer i dagsläget än att ha kul, uppleva saker som hör till osv.
21 dec. 2011 20:30
Vad skoj. Har du bokat flyg osv? Jag drar dit ner den 13 februari på ett work and holiday visum. Så blir där ett tag. Men är själv en äventyrare och älskar att prova på nya saker. Är inte rädd för lite skit så att säga.

Kanske ses där nere :D