Resekompis/ar Thailand - Australien jan 2013

25 sep. 2012 13:59
Visningar: 198
Hej!!

Johanna heter jag. Jag är en glad, aktiv och äventyrslysten tjej på 24 år som är trött på ännu en lång vinter i Svedala..

Har jobbat hela sommaren för att kunna sticka iväg en månad med systeryster i vinter. Men nu har hon fått nytt jobb och har ej möjlighet att vara borta lika länge som jag. Vännerna lever i sina egna bubblor så kollar därför läget med likasinnade här. Vill verkligen komma iväg, men vill inte resa ensam.

Har planerat att vara borta ca en månad då jag är egen företagare och har svårt att ta längre semester än så. Målet är att resa runt och uppleva så mycket som går av Australien. Fokus ligger på att se Sydney och resa längs östkusten. Har en del kontakter och vänner där borta. Kan tänka mig några dagar/en vecka i ex. Thailand på vägen ner. Bara sola, bada, äta gott, festa och njuta.. You know the drill :)
Är ute efter en skön, kul och händelserik semester och att få möta många trevliga och nya människor. Om vi ska resa ihop är det viktigt att vi är likasinnade och vill samma saker. Så att resan blir lika bra och givande för oss båda (eller fler).

Planerar att resa nån gång i från slutat av dec till feb 3013.. Kan även tänka mig att åka lite senare i vinter.

Låter det intressant? Hör gärna av dig här eller maila mig på (Logga in för att se e-postadress)

Må gott!
J