Resekompis!

Av Carbau1
18 jan. 2014 09:57
Visningar: 182
Hej!

Jag heter Caroline, är 21 år och befinner mig just nu på Sri Lanka!
Min plan är att resa till Krabi i slutet av januari/början av februari och resa ner mot Malaysia och Indonesien därefter, men har ingenting bokat ännu!:) Jag har varit ute och rest nu i lite mer än 2månader och reser just nu själv :)

Jag skulle gärna vilja träffa någon runt min ålder som känner för att resa en bit tillsammans eller mötas upp någonstans under resans gång! Jag är spontan, social och gillar att träffa nya människor :)
Vad har ni för planer? Om ni ska till samma ställen, skriv!!! :D vi hörs!

Email: (Logga in för att se e-postadress)
Fb Caroline Orre

Caroline :)
22 jan. 2014 15:16
Hej! Jag har tänkt resa runt i asien (främst tänkt thailand ) i ca en månad kanske två beroende på hur dyrt det blir :) jag ska iväg nån gång mellan april och juni. Sugen på att mötas upp nånstans hör av dig! :)
25 jan. 2014 03:14
Hej!

Hanna heter jag, 21 år från Göteborg! Tänkte dra någonstans i Asien runt mitten av februari om du vill mötas upp! Skall till Thailand i mitten av mars så vore kul att besöka något annat land innan dess! Skriv gärna på fb, Hanna Grimsborn. Jag råkar vara den enda med det namnet så lätt att hitta (:
Av Kajjos
25 jan. 2014 04:01
Åker till Phuket på måndag, Patong. minst 1 vecka för sol&bad därefter inga planer. Är just nu i Malaysia (KL), men öppen för alla förslag framöver. Jag har rest under snart 3 månad, ensamresande från och med måndag. 25-årig tjej från Halmstad.
26 jan. 2014 10:06
Hejsan! Marika, 22 år gammal från Borås. Ska vara i Australien en månad och sen den 6e feb landar jag i Singapore. Flyger från Bangkok 2a april. Har alltså två månader och vill till bali/gili, borneo, Filippinerna och sen Thailand då men har ingenting bokat än så är öppen för förslag :)
Letar också resekompis! :)