Resa till Asien eller Australien höst 2015

30 nov. 2014 20:58
Visningar: 453
Hej! Mitt namn är Elin och jag är en glad tjej på 19 år som längtar efter äventyr nu efter studenten.
Jag vill så gärna se världen och har funderingar på en resa till Asien eller Australien nästa höst.

Anledningen till denna resa är att jag vill känna att jag är fri och kan ta mig till nya spännande platser när jag vill. Jag jobbar och sparar pengar för att kunna göra mitt livs resa!

Mina funderingar just nu är att antingen ta mig runt i Sydasien (thailand, bali osv) eller en resa till Australien och upptäcka de vackraste platserna, där även surfing, dykning vid barriärrevet och fallskärmshoppning står på schemat!! Tänk er att bara ha en väska, pengar och oändligt med möjligheter att upptäcka nya vackra och spännande platser!

Är även öppen för att kanske hyra lägenhet tillsammans och hitta ett jobb om man trivs bra där nere och vill fortsätta äventyret!

Så söker några sköna och lättsamma reskompisar att göra denna resa med! Tänk er att mötas olika människor och dela varandras upplevelser på denna resa och förhoppningsvis knyta band livet ut!
11 dec. 2014 22:12
Tja! Tar studenten till sommarn och är precis som du sugen på att dra iväg! Åker helst gärna runt i flera länder i Asien (t.ex. Thailand, Malaysia, Singapore, Filippinerna), men aus låter lockande det med. Är lite av en festtjej, samtidigt som jag gärna spenderar dagarna med att upptäcka fina stränder, dykning och dricka drinkar på vackra öar.
När hade du tänkt åka och hur länge planerar du att vara borta?

/ Nina
3 jan. 2015 19:02
Hej!! Aaah är verkligen inne på samma spår som dig!! Tar studenten till sommaren och sparar pengar för fullt nu, är så sugen på att åka iväg för att upptäcka allt möjligt, festa, träffa nytt folk, och som du säger, hoppa fallskärm, dyka osv(har dykcert). Skriv gärna till mig på facebook - Li Häman Aktell, så skulle vi kunna prata lite mer?:D
Av Zerina
4 jan. 2015 14:22
Hej! Är inne på samma spår som dig och skulle gärna åka med resesällskap :). Jag tänkte resa i slutet på augusti, vad hade du tänkt dig?
Av Benni
4 jan. 2015 17:39
Hej!
Är helt och hållet inne på detta! Jobbar för närvarande i Oslo men tänkte att mot slutet av sommaren nog bege mig ut! Och som det ser ut så har ni samma planer som mig! :)

Lägg gärna till Benjamin Selvani

Hade!
Av Moncei
9 jan. 2015 10:00
Hej! Helt inne på samma spår jag med. Ska ta ett år ledigt från skolan och planerar åka iväg i augusti/oktober någonstans och resa runt en massa i ett år. Surfing, bungee jump och fallskärm är några av mina mål jag hoppas kunna uppfylla där. Lägg gärna till mig på fb - Monika Kalecinska, så kan vi prata mer där :)
20 jan. 2015 06:31
Hej! Har planer på Asien, Australien och Nya Zeeland men har ingen reskompis. Precis som er är jag ute efter lite av allt och åker helst aug/sep. Vore riktigt kul att mötas upp om ni är intresserade!
25 jan. 2015 04:30
Detta låter precis som jag tänkt mig! Och det verkar ju som fler är på samma spår. Vad sägs om att skapa en facebookgrupp och prata mer om det? :)