Resa i USA/Hawaii Juni/juli 2016!

10 jan. 2016 20:20
Visningar: 35
Hej! Jag heter Emelie och är en glad och resesugen tjej på 21 år!
Har länge varit sugen på att dra iväg på en resa i typ 1 månad å träffa nya människor, se nya platser, sola å festa. Men då mina vänner inte har den möjligheten/intresset för det detta året kollar jag runt lite här.

Hade varit kul om man blev ett gäng som åker tycker jag och som kan träffas å planera innan osv! Jag är flexibel med vart i USA men vill gärna åka runt till flera ställen. Är även väldigt sugen på Hawaii!
Tänker mig åka i juni/juli, bäst är slutet av juni - slutet av juli.

Men är öppen för förslag :)
Av Endiyo
11 jan. 2016 04:34
Hej jag är själv väldigt sugen på en USA resa. Jag tänkte på en roadtrip längst västkusten men kan även tänka mig resa till andra delar av landet.

Hör av dig om det låter intressant :)
11 jan. 2016 18:40
Hallå Emelie!
Grymt kul att läsa ditt inlägg då jag är riktigt sugen på att göra precis en sådan resa som du beskriver :) Florida och Hawaii hade varit sjukt häftigt att se... så jag hänger gärna med ;)
27 jan. 2016 23:45
tja! skapade nyss det här kontot bara för att kunna skriva här! heter jennifer och är 22 år. jag och en kompis ( isabelle, 20) planerar att åka till hawaii i just juni/juli i år!! vi söker en resepartner till för att 1. billigare med hotell hahahah och 2. kul att träffa nya människor och 3. det är nog säkrare. Sol, bad, nya platser och människor är exakt det vi vill göra också! enda skillnaden är dock att vi hade tänkt hålla oss till hawaii och bara stanna i två veckor :/ är vi tre blir ju hotell ganska mkt billigare och då kanske man kan stanna i tre veckor? skulle vara superkul o typ hyra bil o dra till north shore o surfa! (om det nu skulle bli av lär man ju förstås ses och se att allt känns ok)!

//jennifer :D
28 jan. 2016 16:56
Roligt att ni svarat!
Dessvärre har mina planer ändrats lite faktiskt! Bestämt mig för att jobba i juni/juli och ev åka till hawaii på en längre resa i höst, 3 månader. Å kanske plugga/jobba där istället :)