Resa Australien, NZ 2015

5 apr. 2014 12:37
Visningar: 86
Hej!
Jag är en 19-årig tjej som väldigt gärna vill resa ett par månader i början av 2015, dock har jag tyvärr ingen vän som är lika taggad på backpacking som jag är..

Jag hade tänkt mig en resrutt på ca 3-4 månader. Australien, Nya Zeeland och möjligtvis en vända inom Asien på hemvägen, men är absolut öppen för förslag.
Tror att jag nästan är ute i lite FÖR god tid med dethär, men vill gärna ha en chans att lära känna min reskompis innan det bär av.

Om detta verkar vara något som skulle passa så hör gärna av dig till mig, antingen här, på mejl: (Logga in för att se e-postadress), eller på Facebook om du hittar mig.. (Matilda Wahlgren).
(Om du är tjej eller kille spelar såklart ingen roll)
8 apr. 2014 15:46
Hej!

Har precis samma problem som dig, ingen vän som är sugen på backpacking.. Vilket är väldigt trist!!

Jag är så sugen på Australien och nya Zeeland då jag har en arbetskamrat som precis kommit hem ifrån sin backpacking resa i dessa ställen och hennes berättelser är helt fantastiska! Jag vill gärna också ha någon att resa med! Jag skulle även kunna tänka mig delar av Asien så som thailand Vietnam och Kambodja där man skulle kunna stanna några dagar i vårt hus i norra thailand (provinsen Rayong). Från vårt hus kan man ta sig med buss till till både Kambodja o Vietnam.

20 årig tjej från borås, jobbar på ica. Hör gärna av dig om jag verkar som en intressant rese-buddie!
10 apr. 2014 09:35
Hej Johanna! Det låter absolut intressant, du får gärna lägga till mig på fb eller mejla så kan vi ju prata lite mer.
Bor för övrigt i Skåne och jobbar också på Ica!