Res med mig till Australien

9 juli 2011 15:58
Visningar: 342
Hejhej

Jag är en 19årig tjej som är ressugen och vill upptäcka världen. Har en plan att åka till Australien nu i september/oktober med Work and Travel. Någon som tänker samma sak? Hör gärna av er så kanske vi kan åka tillsammans!
16 juli 2011 07:49
Hej! Jag tar mig nog till Australien/Nya zeeland i början av november!! =)
17 juli 2011 00:51
hej! Jag tänker precis samma sak, vill åka till Mellbourne men vet inte om work and travel är det smartaste. Finns många sätt att fixa jobb själv och om man bor på ett hostel i början och söker lägenhet tillsammans kanske? Mitt mål är att jobba ibörjan, chilla och festa och senare kanske upptäcka Australien och gå på lite äventyr :P Men adda mig på fb så kanske vi kan snacka mer om det för tiden blir snart väldigt liten tyvärr :)
10 aug. 2011 11:20
Heej!
Jag tänkte också åka till Australien i höst och jobba. Mina reskompisar har tyvärr hoppat av men jag tänker åka ändå, skulle kännas bäst att inte åka ensam. Jag har inte bestämt något än men som det ser ut nu vill jag vara på östkusten, mellan Brisbane och Cairns, till att börja med och sen se vart man hamnar!
Hör av dig på fb eller mail om det låter bra:)
/Mira (Logga in för att se e-postadress)
Av Jnilson
20 aug. 2011 22:50
Tjaa!
Jag ska ner till australien i oktober, dock inte med work & travel, känns som det kan vara ganska ovärt eftersom man kan klara att hitta jobb och sånt lika bra själv!