Prisvärt flyg och boende i New York

3 sep. 2013 11:48
Visningar: 1144
Var i Miami i våras med min man och nu är vi sugna på att åka några dagar till New York. Är det någon som kan ge tips på vad vi ska tänka på när om vi vill ha ett prisvärt flyg eller hotel? Helst inga hostel. Ett hotel som är "helt och rent" rummen kan vara små eftersom man nog är ute en del. Ska vi boka weekend paket som tex finns på Expedia eller ska man försöka hitta boende och flyg för sig? Vi är intresserade av fyra nätter i NY. Tacksam för svar!
3 sep. 2013 14:12
De beror lite på när ni ska åka. Norweigan har just nu billiga flygbiljetter från Sthlm-New York från Januari-April då du kan åka över för ca 2500:- per person, dock utan bagage men direktflyg vilket är gott :)

Åker själv i Januari och ska då bo på ett hotell som heter The Milford NYC, Times square, ligger ca 3 minuters promenad från Times square o gav ca 300 per person per natt men då är vi 4 personer i ett rum.

Personligen tycker jag 4 nätter är lite kort för att upptäcka New York, en vecka är verkligen minimum i den staden för det finns så otroligt mycket att se :)

Och att boka ett weekendpaket är en smaksak helt klart, det kanske tom blir billigare? Jag har alltid bokat flyg och hotell separat men det är för att jag vill välja lite fritt vart jag ska bo :) Hoppas ni hittar en resa som passar :)
3 sep. 2013 14:50
Norwegian släppte precis sina biljetter för sommaren 2014 dessutom :)
29 okt. 2013 08:33
Hej!
Ni kanske redan bokat både flyg och hotell, men tänk på att när ni åker så kort tid göra det så bekvämt som möjligt.....krångla inte till flygresan och bo så centralt som möjligt, kanske runt Time Square/Midtown....sen använder ni metron för att ta er runt.

Jag älskar New York och skriver en hel del om NYC i min blogg, plus lite flygplats tips. Kanske kan hjälpa er lite :)

http://50syaf.blogspot.se/p/wi.html