Oceanien 2017?

5 mars 2016 20:42
Visningar: 29
Hejsan!

Jag är väldigt sugen på att dra någonstans, nu! Se mig om i världen och upptäcka nytt!" Det är nu du ska göra det"-säger alla! och det är helt sant! Varför vänta?!
Vet att det finns många där ute som delar min dröm, så det här kan ju bli bra!

Min plan är väl än så länge inte helt klar. Jag vill uppleva Vita stränder, turkosa har, lära mig surfa och främst träffa nya spännande människor.
Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Filippinerna, ja allt! Inte riktigt kommit på en plan som sagt, men det kanske jag och min eventuella reskompis kan klura ut tillsammans.

Hade väl tänkt åka i början av 2017, så hinner man jobba på och spara som attan. Tänker mig några månader borta.
Antingen åka för att jobba lite och skaffa sig erfarenhet, men skulle va grymt kul och bara resa med.

Är det någon här som vill spåna lite på en resa och/eller som kanske har lite erfarenhet att resa, som vet hur man får sin dröm i uppfyllelse, så hör gärna av dig! För jag kan inget om detta, men är något jag så himla gärna vill göra!

// Jessica
Av Jojsan
6 mars 2016 08:03
Hej Jessica!

Jag har också tänkt dra iväg i början på 2017. Är egentligen mest sugen på att dra till Sydostasien(igen, jag var iväg 2014 och backpackade Thailand, Malaysia, Indonesien, Filippinerna och Kambodja) men tycker att Australien och Nya Zeeland skulle vara spännande också! Han med en hel del sist men inte att surfa, vilket är ngt jag verkligen vill lära mig.

Tänkte att jag skriver till dig för jag såg ditt andra inlägg också om träningsresa. Håller själv på med crossfit och ska springa tough viking för andra gången i vår. Så vi har nog lite samma intressen. :) Har själv kollat runt lite på vart i Asien det finns olika crossfit-boxar för att kunna hålla igång under tiden man är iväg.

/Johanna
6 mars 2016 11:17
Hej Jessica, jag är en tjej som fyller 21 till sommarn, jag vill typ inget hellre en att ut och resa, jag har varit i australien 1 gång förut och jag kan säga , JAG VILL DIT IGEN!! jag skulle mer en gjärna åka till nya zeland också, och kanske bali, jag vill se massor och lite till, jag tycker det är skoj att göra saker, se sig om och få erfarenheter för livet. Min sysster har varit ute och rest ett tag , varit aupair i Australien och USA. själv skulle jag också vilja åka på surfläger+ jag har redan börjat spara för att komma iväg så fort som möjligt.

Varför jag vill ut och resa är för att jag vill se så mycket mer en vad vi har att erbjuda här, och ska minnen för livet.

// Lisa
7 mars 2016 17:23
Hejhej! Jag är en tjej som snart fyller 20 år och är otroligt sugen på att resa, helst Australien för att det har varit en dröm väldigt länge nu. Men jag vill också se andra länder och är väldigt öppen för förslag. Hade gärna åkt i höst men kan lätt ändra mig om jag hittar en resekompis och då kan jag åka där i början på 2017.
Jag vill ut och leva livet. Se världen, få nya erfarenheter, lära mig nya saker och tänja på mina gränser!

Hör av dig antingen här eller på Facebook (Jennie Näsholm)

Kram Jennie
Av Hanniiz
10 mars 2016 15:52
Hej Jessica! :) Jag har liknande planer som dina. Jag hade också tänkt åka runt 2016/2017 och har länge velat åka till Australien och ut på äventyr. Vill gärna höra mera vad du hade tänkt och om vi kanske kunde prata mera och bolla idéer? :) / Hanna