Norwegian till Thailand?

Av Tiremi
10 maj 2016 14:57
Visningar: 896
Hej! Ni som har rest med dem nyligen, hur är servicen och bemötandet? De kampanjar ju priser nu för allt vad tygen håller, men vi flög med dem till Spanien i vintras och jösses vilken snorkig spansk personal och dålig service vi mötte tur och retur, har aldrig sett nåt liknande. Vill verkligen inte ha det på en långflygning, om det är för att anställa outbildad personal till låg kostnad de kan erbjuda så låga priser. Hur är personalen på resorna till Thailand? Är det thailändsk eller nordisk personal kan man i alla fall förvänta sig ett trevligt och artigt bemötande. Antar att mat och dryck ombord inte ingår - det ändras ju från tid till annan, men är det så och har de servering så pass att man inte behöver gå hungrig och törstig under resan? På flygningen mellan Stockholm och Spanien var det på sisådär, de slängde ut maten och ville du sedan beställa något mer när vagnarna hade passerat satt det väääääldigt långt inne. En del passagerare vägrades det ena och det andra med förevändningen att det var slut och hittan och dittan, de lovade saker men kom aldrig tillbaks, några flygvärdinnor rent mobbade resenärer och det var inte för att passagerarna skulle varit onyktra. Har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Och det var inte vi själva som råkade ut för detta, de händelser vi kunde följa på nära håll var säkert inte unika. Det uppstod rent lite handgemäng längre fram i planet under ena turen, nu efteråt inser man att det nog hade med detta att göra, alla tar inte hur mycket skit som helst utan att explodera till slut. Personalen ansåg mest att passagerare är bara jobbiga idioter som inte sitter och är tacksamma för vad som råkar landa under näsan - om det nu råkade göra det i bästa fall. Sånt här vill jag verkligen inte se på en långflygning, det skulle förstöra hela resan. Så snälla ni som har rest med Norwegian, våra resekamrater vill välja dem för de är billiga, men jag är väldigt tveksam om jag vågar.
10 maj 2016 22:08
Flygen till Spanien utgår från den spanska basen och är därmed inte samma som övriga Europa (det finns bas o Storbritannien också) eller långdistansrutterna.
Personalen på longhaulrutterna är mest amerikaner och thai.
När det gäller maten väljer man om man vill köpa måltidspaketet eller inte.
Av Hille2
11 maj 2016 08:22
Om man inte vill köpa till maten kan man ta med egen mat. Det mesta går igenom säkerhetskontrollen utom soppor och drycker. Det sistnämnda kan man dock köpa på flygplatsen efter säkerhetskontrollen och ta med.
Av Micke80
11 maj 2016 09:21
Har åkt Köpenhamn - Bangkok med dem. Inget att klaga på! Bra pris, i tid eller till och med före planerad tid. Vi hade mat som ingick, och för övrigt beställer och betalar man via skärmen från stolen. Har heller inget att anmärka på vad gäller personalen.
Av Tiremi
11 maj 2016 10:01
Ånej, inte vill jag släpa med egen matsäck, tvärtom! På långflygning är service viktig så man står ut med resan!