Någon som är sugen på Sydney?

12 feb. 2012 14:11
Visningar: 203
Hej allihoppa! Mitt namn är Martina, jag är från Göteborg och är 21 år. Kom nyss hem från den underbara staden Sydney i Australien, men funderar på att åka tillbaka den 1 mars igen.
Då jag inte har några vänner hemma som vill resa så skulle det vara kul om man kunde hitta någon som ville åka dit med mig.

Jag åkte dit förra året i september och kom nyss hem till Sverige. Då jag har jobbat i Sydney vet jag hur man ska gå tillväga med jobb och lägenhet och kan staden, som är helt underbar!

Så är det möjligtvis någon som är sugen på Sydney så är det bara att höra av er till mig! Skulle vara kul att hitta någon att åka dit med igen!

Jag finns på Facebook och mejl (Logga in för att se e-postadress)
13 feb. 2012 21:17
Hej Martina! Jag är riiktigt sugen på Australien och Sydney (skulle helst vilja resa runt lite i Aussie land och inte bara Sydney). Funderar på att åka dit i september/oktober kan inte så tidigt som i mars.. och skulle väldigt gärna resa runt i australien innan jag kanske bosatte mig en period i just Sydney! Har aldrig varit i Australien dock hört att det är rätt dyrt, därför skulle det kännas tryggt för mig att resa med någon som redan varit där innan och vet lite om stället.. så det är smidigt att fixa boende o jobb typ! Är en god och glad själ som gärna testar på nya saker, men är även ansvarsfull så jag ser väl mig själv som en rätt säker reskamrat =)
13 feb. 2012 21:26
Hej!
Det låter ju toppen! jag funderar faktiskt på att åka dit i Maj/Juni istället och plugga, men kommer finnas i Sydney hela tiden. Det är ett underbart land med underbara människor. Skulle gärna vilja ha någon att åka dit med. ´Skicka ett mejl så kan jag försöka hjälpa till att svara på dina frågor!

Ha de bra så länge :)