Någon att pola tillsammans med i Australien

5 dec. 2013 20:18
Visningar: 208
Jag heter Alexander,19 år gammal och kommer från Örebro. Jag tog studenten i sommras och känner nu efter att ha jobbat intensivt i samband med skolan i ettpar år för att släppa allt för ett tag och resa för en stund när man väl kan...

Fattar mig väldigt kort men som person är jag framåt, inga problem med att ta kontakt med folk. Glad med stort sinne för humor.

Mina planer... Jag har inga direkta planer på vart jag vill åka eller hur länge jag vill vara borta. Något jag tänkt på är Australien men är öppen för alla förslag. Jag vill att någon delar med sig av sin plan till mig och säger när och var jag ska boka min flygbiljett. Är väldigt spontan av mig och är öppen för allt. Låter väldigt osäkert och tråkigt men skriv gärna till mig för att ta reda på mer!

Facebook: Carl Erik Alexander Larsson

Hit me with your best shot
Av Lojs_e
5 dec. 2013 21:37
Jag har också planer på att åka till australien! :)
Typ när har du tänkt att du vill åka? :)
5 dec. 2013 22:12
Soft! Jag har lite att avsluta på jobbet men kanske att man är redo att sticka någon gång i mitten på januari/början på februari. Vad tycker du? Har du något planerat? :)
6 dec. 2013 14:04
Jag har eventuellt planer på att åka tillbaka till Australien i slutet av mars/april 2014 för att upptäcka västkusten då jag reste på östkusten i 6 veckor förra våren. Är västkusten intressant för er? :)
6 dec. 2013 14:37
Västkusten känns absolut aktuell för min del. Vad sägs som 6 veckor där samt 6 veckor på östkusten? Hur länge vill du vara iväg? :)
Av Lojs_e
6 dec. 2013 15:42
Även för mig låter västkusten kanon bra! :) och även att åka i slutet på mars början av april skulle passa mig bra! :) Jag har nog tänkt vara iväg ca 4 månader och vill gärna uppleva så mycket jag kan under den tiden!

Vi kanske kan snacka vidare på facebook? Louise Beatrice Eriksson heter jag där iaf :)
11 dec. 2013 11:36
Jag vet inte riktigt hur lång tid jag hade tänkt lägga på västkusten eftersom jag inte har så stor koll på hur långt det tar att åka från det man vill se. Jag har sett turer på en, två veckor och att vissa rekommenderar 4 veckor. Beror nog på vad man vill se och hur man tar sig fram :) Men minst en månad och max tre månader eftersom jag endast kommer in med turistvisum

Jag har skrivit till er båda på facebook :)