Magaluf 2014

27 nov. 2013 11:01
Visningar: 323
Tja! Jag jobbade i Magaluf förra sommaren och vill åka dit i sommar igen :) Funderar på att fixa en lägenhet och åka dit med några vänner, men är också intresserade av dela boende med några trevliga människor ;) Så jag undrar om någon känner till någon bra sida där man kan få tag på en bra lägenhet :) Och undrar samtidig om det är någon som är intresserad av att dela boende :) Så det finns olika möjligheter :) Ha det gött!
17 dec. 2013 01:23
Hej! Vad jobbade du som i Magaluf? Jag har planer på att åka dit och bartenda i vår/sommar men vet inte hur man får jobb på bästa sätt, söka i Sverige och åka dit när man har fått napp eller åka dit och hoppas på det bästa bara? Kan dock hända att jag åker till nåt annat partyställe typ Rhodos eller liknande, men slutar det med att det blir Magaluf är jag intresserad av att dela boende! Vet dock inte hur man ska bära sig åt för att hitta något bra haha, måste kolla upp det ;)
//Malin
Av Vicke93
22 dec. 2013 18:33
Jajjamen, jag gick Barskolan Academy förra året alltså 2012 i grupp 2. Tre bästa veckorna i mitt liv! Söker samma som er, någon att bo med, men tänkte nog inte jobba.. sparar pengar just nu för att bo där en längre tid typ 1-2 månader och bara chilla så som många andra gör. Vore grymt nice om man fick ihop ett fint gäng som man kunde dela lägenhet med i magaluf! :)