LONDON våren 2014

25 nov. 2013 14:28
Visningar: 559
Hej allesammans!
Jag har tänkt på att flytta till London sedan länge och kan som inte riktigt släppa den tanken. Jag pluggar just nu PR i Sundsvall men känner att jag kanske inte är "the-studying-type", vill ut i världen :)

Men vet ju som sagt att det är dyrt som fan att bo i London, så det är ju en tryggt att veta att man kan hitta roomies innan!
Skulle ju helst bo rätt så central i London.

Såååå.... ja, någon mer som är intresserad?!

/Alexandra
26 nov. 2013 21:18
jag älskar London och känner att jag vill bo där en period i mitt liv. min tanke är att efter sommaren flytta dit, kan du tänka dig vänta till sep så häng gärna på mig. :D

hör av dig till (Logga in för att se e-postadress)
30 nov. 2013 17:18
Jag kan tänka mig april maj istället om du fortfarande känner för att flytta till London?

Hör gärna av dig som sagt.Med vänlig hälsning, Matilda
1 dec. 2013 14:03
Om jag är! :) Har älskat Storbritannien i hela mitt liv och har from januari ingenting planerat egentligen. Vill bort från Sverige och skapa minnen, och just nu lockar London galet mycket! Har pluggat fem år på universitet (är 23år) så jag förstår din känsla av att inte vara "the studying type" ;)
Vad har du för tankar?
1 dec. 2013 22:26
Hej! Jag har samma tankar och hade smått planerat in att flytta till London någon gång i januari nästa år. Vill helst bo i central London men vet att det kommer kosta en hel del så att skaffa några roomies hade underlättat på så många vis! När hade varit lämpligast för er att åka dit? :)
8 dec. 2013 19:39
Har väl hela tiden sagt att jag ger skolan fram till årsskiftet och när jag åker hem över jul ska jag ta mig en riktig funderare. Men jag tänker varje dag på att jag vill till London, så vet ju att jag verkligen känner för det.
Januari, februari är tuffa månader för handel, så för en annan som ska söka jobb känns väl våren mars/april lite mer lockande!
8 dec. 2013 19:54
okej, vad bra att veta! :) jag tänker samma sak egentligen, att åka dit och leta efter jobb. Tror också det kan vara svårt att hitta jobb i början av året men jag ska försöka ändå :)) men jag förstår helt vad du menar, är ganska nervös om det hela med att hitta jobb :S
8 dec. 2013 22:24
Hej!

Jag är också jättesugen på att bara ta en paus från Sverige och uppleva London på riktigt.
Jag pluggar men har uppehåll och jobbar som servitris för tillfället.Håller helt med om att det hade varit tryggt och skojigare med roomies från början.
Är detta mer en spontanare för att se hur många som är intresserade först? För ett sånt här steg kräver väl en del planering eller är jag fel på det? :)

// Magdalena
8 dec. 2013 22:49
jag och en annan tjej har bestämt oss för att åka i början av nästa år, har planerat lite smått om boende och sånt. flera flatmates är välkomna! :D
27 dec. 2013 15:48
Jag är intresserad! Såg i tråden att du skulle ta dig en funderare. Har du blivit nåt klokare i valet nu över jul? Är själv väldigt sugen på att flytta bort någon gång i februari/mars :)
Av Theabj
5 jan. 2014 20:01
Hej!

Jag är intresserad av att flytta till London i mars någon gång! Jag är tjugoett år och vill gärna uppleva London och jobba och ha kul och träffa nya människor! Det hade varit tryggt att åka ihop med några andra, har ni fortfarande planer?

/ Thea!
5 jan. 2014 20:22
Hej
Jag bor för tillfälet i London och tänkte därför ge lite tips. Av erfarenhet är de inte så svårt att hitta jobb i London så länge man inte är för kräsen. Dock ska man tänka på att man oftast tjänar mindre i London än om man hade haft samma jobb i Sverige. Jag förstår att man vill bo centralt men som sagt de är ganska dyrt att bo i London och desto centralare man bor desto dyrare är de. Tunnelbanan i London är väldigt bra så även om man bor lite utanför centrum så går de snabbt att komma till centrala London. Att hitta boende är inte svårt då de är stor rullning på boende här. De vanligaste är att man hyr ett rum i en lägenhet eller ett hus och har då gemensam toalett och kök med övriga i huset. Ibland har man ett gemensamt vardagsrum också men det är vanligt att vardagsrumet är omgjort till ett extra sovrum. Det finns många sidor på nätet där man kan hitta rum att hyra.
hoppas allt går bra, fråga gärna om ni undrar något.
Av Miii
6 jan. 2014 19:22
JAG är intresserad!!! De som vill åka i typ… början på mars eller någon gång däromkring får jättegärna skicka ett meddelande till mig så kan vi prata vidare!
7 jan. 2014 13:20
Hej! Är en 20årig tjej som åker till London nästa vecka för att jobba! Jag känner knappt en kotte och försöker just nu lösa boendefrågan... om någon annan är i restagen redan nu, eller känner för att mötas upp när ni väl åker över så är det bara att slänga iväg ett meddelande så vi kan snacka vidare! Kram
/Malin
Av Ayluzz
12 jan. 2014 20:45
Hej allihopa!
Jag är inne på precis samma tankar som många av er och är alltmer sugen på att flytta till London nu under våren och stanna minst ett par månader!
Jag tycker också det skulle kännas tryggt att ha rumskamrater fixade redan innan jag åker, och att åka i grupp skulle vara askul! (Och samtidigt göra det enklare med boendesituationen, med tanke på hyra osv.)

Om någon fortfarande är inne på samma tankar, hör gärna av er! :D
13 jan. 2014 00:46
Jag kommer till London för jobb i mitten av mars 2014, hör gärna av er om en flytt blir aktuell så kan vi hålla kontakten!
Av Sagah
24 jan. 2014 08:07
Jag tänker dra till London i början av April! Jag pluggar på distans och tänkte försöka hitta ett extrajobb!
Skriv till mig på Facebook om du fortfarande är på jakt efter en "partner in crime",
Jag heter Sagah Sayum Larsson

xxx