London priser?

Av Elinnb
16 maj 2013 14:31
Visningar: 3029
Vi är 2 st som ska åka till London i sommar som har lite funderingar. Jag har kikat runt bland rekommendationer och flygsajter och kollat upp allt från tåg i sverige till flygplats till tunnelbana i london till hotellet. Jag har kollat från söndagkväll till fredagskväll och fick fram att allt skulle gå på ca 6000:- och då är det transfer, flyg och centralt boende med frukost. Är detta överpris eller är det rimligt? Har aldrig varit i just london innan och kan tycka att det låter lite dyrt, men har ju pengarna och så, så det är inga problem, det är mest det att jag vill inte betala överpriser.

Har kollat på morgan hotel som någon rekommenderade. Någon som har något i liknande stuk fast i så fall billigare? Bokar man bäst själv eller via tex ving?

Då är vi där 5 hela dagar. Går även flyg på måndagen så vi är framme runt ett, men då har halva dagen gått. Hur lång tid behöver man en första gång i London?

Vad är en rimlig London-budget?
16 maj 2013 17:48
Hej. Priset låter helt rimligt, man får betala ca 500-700 per person i ett dubbelrum och natt för ett helt okej boende. London är tyvärr en väldigt dyr stad! :/

Jag skulle boka själv, använd er av booking eller hotels. Vet iofs inte hur ving är när det gäller London men de finns nog mer alternativ på de andra sidorna :)

Och hur mycket tid man behöver beror på hur mycket man vill se? Man hinner se mycket på 5 dagar för allt är inom promenad eller buss-avstånd :) Det kommer självklart bli 5 intensiva dagar men ni kommer inte bli besvikna :)

Om ni ska åka tunnelbana så räkna med ca 7 pund per dag för det är maxtaxan och sedan kostar oyster-kortet någon pund. Sen resten av budgeten beror på hur mycket pengar man vill spendera på shopping ;)