Leva livet i Australien/Asien okt-jan

Av Joelw
22 mars 2015 20:30
Visningar: 239
Hej,

Jag heter Joel, är 27 år och är intresserad av att hitta några trevliga personer att hänga med, hela tiden eller bara delar av resan, nere i Australien/Asien i 2-3 månader.

Jag är intresserad av att se mig runt omkring i både natur och stad samt utmana mig själv lite med upplevelser samtidigt vill jag ha tid till en del festande också.

Det skulle vara trevligt om man kunde bli ett par stycken som om inte annat reser ner samtidigt för att acklimatisera sig ett litet tag tillsammans.

Mvh Joel
24 mars 2015 19:02
Hej!

Jag är inne på samma typ av resa. I nuläget har jag ingen i min kompiskrets som är riktigt sugen på att vara borta så länge.

/ Kristofer
Av Joelw
25 mars 2015 18:29
Det låter trevligt men efter lite tänkande så tror jag att jag mest är ute efter någon att resa ner med för själva resan inte ska bli tråkig och sedan kanske hänga några dagar här och där. Mitt mål med resande ska nog vara att bara utmana mig själv att göra saker.

Men om det närmar sig och vi fortfarande ska åka runt samma tid så ser jag gärna att man kan höras och antingen resa ner tillsammans eller bara ses där nere och ha ett par dagar att göra saker tillsammans.

//Joel
Av Linde
20 apr. 2015 10:26
Tjena! hade tänkt dra ner till Thailand i början på november, ska åka själv så hade vart kul att resa med någon! Jag ska huvudsakligen dyka så tycker du det låter intressant så hade de vart kul om du haka på! Ska väl backpacka runt i Thailand, Vietnam och Malaysia från november till december hade jag tänkt, om de verkar intressant kan du höra av dig på Facebook, heter Jesper Linde
25 apr. 2015 00:38
Hej
Jag tänker åka till Australien och New Zealand under OCK-JAN, på väg tillbaka tänker jag stanna i Asien några dagar.
Av Joelw
25 apr. 2015 18:02
Hej,

Jag har i princip bestämt mig för att åka i mitten av oktober och att min destination är Australien. Om någon är sugen på att kolla på biljetter tillsammans så att man kan åka tillsammans så är det bara att höra av er så kan vi se om det går att ordna.

//Joel