Ladda upp bilder

Av Mittmi
5 dec. 2009 20:59
Visningar: 106
Nån mer än jag som tycker att det är ett krångligt system att ladda upp bilder här. Suttit och laddat ner mina Indienbilder i en viss ordning, sen hamnar de bara huller om buller och jag blir så trött. Texten som jag lagt in vid varje bild syns inte heller om man kör bildspel. Bildspelet är för övrigt helt segt, har läst kommentarer om detta tidigare men inget verkar vara ändrat. MÅSTE ALLT VARA SÅ KRÅNGLIGT?? Vad gör jag för fel. Visst jag är lite teknikkorkad men är jag helt ensam om att tycka så här?
Av Tomas - Utvecklare Reseguiden.se
7 dec. 2009 13:25
Hej!

Under resealbumet visas bilderna i datumordning när bilden är tagen och det är det rutten baseras på. När man redigerar en bild finns det möjlighet att ändra när bilden är tagen. Vill du få en översikt och ev sortera inbördes ordning så kan du under resealbumet välja redigera resrutt.

Det finns en hel del med uppladdningen och kategoriseringen som kan bli mycket bättre. Vi har noterat dina synpunkter och hoppas att kunna göra en större uppdateringen inom närmsta tiden så att det blir bättre och enklare. Bildspelet är uppdaterat och ska gå lite snabbare nu.

mvh
Tomas
Reseguiden
Av Lengan
7 dec. 2009 21:06
Jag tycker det är lite jobbigt att behöva nämna var bilderna är tagna på samtliga bilder, fanns det inte en funktion tidigare som frågade typ, -ska samtliga bilder knytas till samma plats?. Det skulle ju underlätta lite när man laddar upp många bilder. Eller finns den funktionen nu kanske och jag har missat den?....
Av Mittmi
8 dec. 2009 10:08
Tack för svaren nu vet jag lite mera. Erkänner att jag är lite korkad och har teknikskräck. Tyckte också att det var jobbigt att skriva vid varje bild. Tittade på bildspel igår och då gick det väldigt smidigt, stor förbättring.

Mittmi