Kommer till Sydney 7 September, någon annan som är där?

29 aug. 2012 18:13
Visningar: 187
Hallå!
Jag kommer som sagt till Sydney 7 september, tidigt på morgonen. Har ingen aning om vad jag ska göra då. Vore kul att möta upp någon, samt få tips på boende!!

/ Amanda
2 sep. 2012 10:47
Hej!
Vad kul att du också ska till Sydney! Jag kommer att resa ned den 25e september på Working Holiday visum. Kommer att bo på ett Hostel dom första fyra dagarna. Skulle vara kul att mötas upp och hitta på något eftersom jag också reser själv. Jag är en glad sprallig tjej som tycker om att träffa nya människor, resa, och festa loss ibland! Hur länge tänkte du stanna i Sidney?
/Veronica Gamander
6 sep. 2012 13:21
Jag föreslår att du bokar hostel för den första veckan så att du kan sova och har en bas att utgå från.

Gå sedan till Café Svensson (Svenska Kyrkan) på 96 Goulburn Street så kan du träffa andra svenska backpackers och höra med dem om tips och hur de gjort för att sätta upp sina rutiner i Sydney. Det är öppet på onsdagkvällar för 18:30.

Du kan också redan nu börja kolla efter boende på gumtree.com.au, men låt dig inte luras att betala för något innan du varit där och tittat på stället. Många hyr in sig i ett rum i större lägenheter under sin tid i Sydney.

Lycka till med resan,
-Anders,

--
Anders Liljeqvist bloggar för svenska Australienvänner på http://www.swedesinaustralia.com,
och är författaren bakom boken "Stora Australienmanualen" som hjälper svenskar att flytta eller åka på långresa "down under" - http://www.australienmanualen.se.