Komfort på American Airlines 777-300ER?

8 mars 2015 17:01
Visningar: 602
Ska flyga med ett av de relativt nya flygplanen 777-300ER mellan Miami och London i oktober och undrar om det är någon här som flygit med dem? Har inte hittat så mycket information om ekonomiklass för det flyget, men massor om business/first. Så är det någon som kan upplysa om hur det är med benutrymme, wifi, tv, mat och övrig komfort i ekonomi så vore jag oerhört tacksam!
Av Daytona
8 mars 2015 17:24
Hej, vi ska också flyga samma rutt med AA i oktober, så jag hakar på. Fast på våran biljetter står det Iberia fast rutten flygs av AA ;)
Av Birgere
8 mars 2015 17:40
Läser man på seatguru så verkar det väl helt OK för att vara ett Amerikanskt bolag.
8 mars 2015 23:22
Inga plan är väl värre än SAS och de åker vi svenskar med utan att ifrågasätta om inte 1900-talet är förbi...
Av Totopez
9 mars 2015 08:24
Citerat från Marcus_p:
Inga plan är väl värre än SAS och de åker vi svenskar med utan att ifrågasätta om inte 1900-talet är förbi...
Nu håller ju SAS på och byter inredning i hela sin långdistansflotta, så det problemet är löst till hösten. Men jag undrar ju vilka amerikanska bolag du flugit med? Du hittar plan från såväl DL, AA, UA och US som fortfarande inte har egna skärmar (som SAS haft i tio-femton år) utan stora skärmar i taket. Benutrymme är ungefär samma på alla bolag, maten generellt något bättre på europeiska bolag än amerikanska liksom servicen i övrigt. Stolarna skiljer sig inte jättemycket, det handlar om ålder och inte bolag (även om jag tycker att Lufthansas nyaste är alltför hårda).

Så visst, AAs senaste 77W är säkert ett otroligt bra plan, men att säga att SAS på något sätt skulle vara sämst stämmer inte.
Av Totopez
11 mars 2015 15:28
Citerat från Marcus_p:
Nu gällde ju frågan AA's 777 och med tanke på dess ålder och utrustning vågar jag sticka ut hakan och påstå att SAS är pretty f**king far off! Men flyg du vidare med gamla överbetalda tanter och ännu äldre säten. 6 olika filmer varav åtminstone en är aktuell. Tetris känns också spännande och nytt.

http://www.aa.com/i18n/aboutUs/ourPlanes/boeing-777-300er.jsp?anchorLocation=DirectURL&title=fly777
Nu var det ju du som skrev att "inga plan är värre än SAS", men ok.

Jag åkte faktiskt SAS nyrenoverade A330 förra veckan, och vill nog hävda att den kabinen (provade economy ena vägen och business andra) håller extremt hög klass. Både de nya stolarna, det nya AVOD-systemet med HD-skärmar och servicen var på topp.