Kan man lita på

Av Roka
2 nov. 2012 19:51
Visningar: 913
Söker boende i Miami och har fått kontakt med ett företag som heter All Properties SA med adress i Panama och telefon nr i Thailand. Någon som varit i kontakt med dem?
Av Peter_o
2 nov. 2012 23:27
Ja, inte skulle jag hyra via ett sådant företag. Har de överhuvud taget någon hemsida?

Varför inte utnyttja länkarna som Jörgen tillhandahåller via floridasidan.se? Där har du ju viss garati för att inte speciellt många har klagat.

/PeterO
Av Elof16
6 nov. 2012 16:16
Citerat från roka:
Söker boende i Miami och har fått kontakt med ett företag som heter All Properties SA med adress i Panama och telefon nr i Thailand. Någon som varit i kontakt med dem?
Testa vacationrentals.com eller homeaway.com. Dom har vi använt flera ggr, funkat strålande
24 dec. 2012 14:22
Min fru bokade boende av dem på Cypern, betalade in förskott och fick sedan besked att pengarna inte är inbetalda och därför ströks bokningen medan hon var på väg. Dessutom verkar inte adressen ha existerat. Efter månaders käbbel säger de nu att de ska returnera pengarna om de får en skriftlig reklamation till Panama. Vi får se om det blir så. Det positiva jag kan säga är att telefonkontakten i Thailand är svenskspråkig.

Jag vill i nuläget inte med säkerhet säga att det handlar om internetbedrägeri, men det lutar åt det.
4 jan. 2013 23:00
Jag bokade en lägenhet på Gran Canaria av dem, betalade in en månadshyra i förskott och i morse när jag anlände hit så fanns det inget hus på en sådan adress! Sedan betalningen gjordes har de inte svarat på mail och de svarar inte heller i tel. Lurad!
3 feb. 2013 16:45
Rolig tråd! La in en annons på Blocket om boende i New York i maj och gissa vilka som svarat "All Properties" med ett telefon nummer i - hör och häpna - Thailand! Lägenheten som offerarades är fin och ligger nere i Village. Skall bli intressant och se vad
3 feb. 2013 18:36
Varning, varning för detta företag! Jag har polisanmält mannen som heter Johansson och har av polisen fått veta att han nu är intenationellt efterlyst för omfattande bedrägerier. Jag fick fina bilder, bra svar, snyggt kontrakt men som sagt, lägenheten fanns inte. Han är smålänning och vistas i Thailand. Går tydligen tillväga exakt likadant med alla.
Av Bkolan
13 juni 2013 15:08
Hej önskar omgående kontakt med någon gällande All Properties då vi har hyrt ett hus i Algarve v 27 2013. Snälla maila.
(Logga in för att se e-postadress)
13 juni 2013 16:21
Citerat från Bkolan:
Hej önskar omgående kontakt med någon gällande All Properties då vi har hyrt ett hus i Algarve v 27 2013. Snälla maila.
(Logga in för att se e-postadress)
Med tanke på vad som framkommit i tråden ska Du nog direkt kontakta din bank om Du betalt några pengar.
Har Du betalt och inte kan få tillbaka pengarna så är väl nästa steg att kontakta polisen....
Sen är det nog bäst att leta efter annat boende då det ju verkar vara bedrägeri och det antagligen inte finns något hus :-(
13 juni 2013 19:08
Ring till polisen och kolla upp det hela. De berättade för mig att han lurat många människor. Det är alltså inget seriöst företag utan en efterlyst man som blåser folk på pengar. Bilderna han skickar är ofta samma oavsett var folk ska hyra. Varning!
Av Bkolan
14 juni 2013 07:55
Fick detta mailsvaret i går:

Till alla Hyresgaster
All Properties Ar i konkurs och alla hyresavtal ar annulerade.
Regards Jose Ortega

Då blir det polisen idag. Usch så jobbigt med flygbiljetter mm. Fast det hade varit bedrövligt att åka till ingenstans.