Juli/augusti

Av Daquiri
20 nov. 2011 15:57
Visningar: 520
Har läst runt här i tråden om semester i Thailand under vår sommar. Smaken är givetvis som baken men hur kan man uppleva samma ställen så totalt olika? Vissa älskar Hua Hin, andra har inget till övers för detta ställe osv. Vad jag ändå förstått är att man ska hålla sig till östkusten. Jag hade tänkt flyga till Bangkok och sen ta taxi. Vilka ställen runt Bangkok kan vara värda att åka till? Jag vill sola, bada och SLAPPA!
Av Pakkhat
24 nov. 2011 00:30
Jomtien, vill du ha puls så är det nära till pattya. Hua Hin är inget dåligt ställe, lite sömnig bara. Gäller att hitta rätt där. Annars brukar Bangkok bor åka till dom här ställen under Juli, Augusti.
24 nov. 2011 16:21
Jag har varit både på Koh Chang & Rayong (östra delen) och flera gånger på västkusten där favoriten är Koh Lanta men även Ao Nang.

Det är inte för inte som västkusten är populärast - finare stränder & korallrev (även om flera av reven är illa åtgångna nu pga för hög vattentemperatur & tsunamin). Undvik dock de största ställen/områden på Phuket liksom Phi Phi som har gjort sitt för länge sedan.
Av Daquiri
24 nov. 2011 18:08
Jag har också varit på Koh Chang (julen 2009). Jag tyckte om Koh Chang men där ska vara ganska blött under våra sommarmånader. 1992 var jag och maken på västkusten bla på Phuket och Phi phi Island. Eftersom vi då fick se ett land som var oexploaterat så vill vi inte dit igen. Besvikelsen kommer förmodligen bli väldigt stor. Någon har föreslagit Koh Samet eller Mae Ramphung. Kanske det skulle vara något?
Av Sos08
24 nov. 2011 19:04
Om du tittar i våra album hittar du en del om Rayong, Ban Phe och Hat Mae Ramphung som har blivit vårt paradis på jorden :-)

Du kan också läsa på theroyalrayong.com för lite info.

Vi har varit där både sommar och vinter.

Mvh SoS
Av Daquiri
24 nov. 2011 19:23
Tittade i albumet. Ju mer jag får veta om Mae Ramphung desto mer vill jag dit!
Av Sos08
24 nov. 2011 20:06
Om du bestämmer dig för att åka dit så är det bara att höra av dig så bistår vi gärna med tips och hjälp med vad vi kan.

Det vi tycker är så underbart nu när vi varit där mer och mer är att vi upptäcker nya saker hela tiden och allt eftersom vi lär känna fler thailändare så ger det oss ännu mer.

Lycka till med reseplaneringen! Och som sagt....hör gärna av dig!

Mvh SoS