Jobba och resa i Australien. Fr o m mitten av dec?

7 nov. 2012 16:00
Visningar: 181
Hejsan Svejsan!

Jag har planer på att ta mig till Australien. Visum fixat från immi.gov.au och flygbiljetter från kilroy. Jobba, resa runt, se vart plånboken och erfarenheterna tar en. Jag är sugen på att åka någon gång under dec månad för att kunna ägna Nyår i Sydney, efter det har jag inte planerat mer än att jag vill ägna tid där, säkert Melbourne och Brisbane, vem vet kanske vidare till Nya Zeeland och sen Asien..?

Jag saknar bara en sak, RESKOMPIS! Någon som tycker det låter intressant och är inne på samma spår? Hör av er!! :-)
Av Arvidw2
8 nov. 2012 08:28
Tja! Jag är 19 och bor i Surfers Paradise utanför Brisbane och letar jobb och ny lägenhet just nu. Jag letar efter en reskompis från och med mitten av december och framåt. Om du vill hänga på så vore det superkul! :) Har erfarenhet från att jobba och bo utomlands. Ska se var jobben tar mig, men framåt maj har jag tänkt åka runt i Asien, bl a Indonesien och Japan. Ska till Nya Zeeland om ett par veckor och kommer hem tillbaka till Surfers i mitten av december, men åker kanske tillbaka till Nya Zeeland igen om några månader:) Så det låter som vi har rätt lika planer! Vill du ses så hör av dig! :) Kan hjälpa dig med allt du kommer behöva för att komma igång, t ex mobil, bankkonto, TFN, och sånt. Maila mig på (Logga in för att se e-postadress) eller leta upp mig på facebook

Hoppas vi hörs snart, är flexibel att resa runt lite var stans :)

Arvid Wänghammar
Av Arvidw2
8 nov. 2012 08:29
Funderar på att åka till Sydney direkt efter jag kommer hem från NZ (6 december) så vi kanske kan ses där då om du vill? :)
Av Majaom
8 nov. 2012 09:19
Hej =) Jag åker till Thailand 6 e december sen landar jag i Sydney den 29 december. Tänkte fira nyår där och sen börja jobba ett tag och få ihop lite mer pengar sen åker jag gärna vidare någonstans =) söker oxå reskompis/rumskompis! adda mig på fb om du vill Moa Maria Åkesson från Örebro.