Jobba och resa i Australien

3 jan. 2014 13:43
Visningar: 246
Hej!

Jag är en 25 årig tjej som är så sugen på att bara packa väskan, boka en flygbiljett och åka till Australien och se vart det tar mig! Har tänkt att först jobba lite, sen resa runt och varva det helt enkelt och se vart det tar mig. Har inga direkta planer utan tänker att det får bli så spontant som det blir :) Har inte en enda vän som inte sitter i ett tryggt och fast förhållande, jobbar eller pluggar och därför inte bara kan packa väskan och åka nånstans så därför vänder jag mig hit :) Det vore kul att hitta någon reskompis eller någon att möta upp iaf, kanske dela boende med och så :)

Hör gärna av er om ni har samma drömmar och tankar! Skriv här eller på facebook, heter Emelie Sofie Andersson med samma profilbild som här!
4 jan. 2014 19:52
Hejsan!

Jag planerar att åka till Sydney i höst (början av augusti) och jobba ett tag sen resa runt och bara njuta av landet. När hade du tänkt att åka? Åker du runt samma tidpunkt hade det varit kul att mötas upp då jag åker själv eller tom dela boende =)
5 jan. 2014 13:40
Tjena!

Jag har inte bokat något än men jag vill komma iväg så snart det bara går! Tänker mig typ början/mitten på februari så det är ju lite tidigare än vad du tänkt dig.. Men vi skulle ju kunna höras längre fram och se var vi befinner oss? :)
5 jan. 2014 14:19
Jaha okej. Ja men absolut. Det tycker jag vi ska göra! :)
11 jan. 2014 11:44
Hej!
Jag är i Thailand nu och min kompis åker hem någonstans i mitten på februari. Jag vill inte hem än utan är inne på att åka och jobba i Australien! Vi kanske kan påbörja resan tillsammans? :)
11 jan. 2014 13:07
Hej!

Ja varför inte! Har pratat med en annan tjej som jag ska möta upp där också så du kan ju ansluta dig till oss :) Jag flyger till Sydney den 18e februari, när tänkte du åka?
11 jan. 2014 20:55
Oh! Jag ar inne pa at aka forbi Indonesien eller tillbaka till en o iKambodja nagra dagar forst men spelar ingen storre roll :) vill ni jobba forst eller resa forst? For jag ar inne pa att forst joba ett tag
11 jan. 2014 23:07
Ja men gör det och kom till Sydney sen då! Jobba först är tanken, egentligen jobba lite och sen resa vidare och kanske jobba lite på ett nytt ställe och fortsätta resa and so on, men det är tanken jag har nu. Man vet ju aldrig hur det blir när man väl kommer dit men jobba först ja!