Jobba och resa 2016-2017 i Australien

12 jan. 2016 22:50
Visningar: 35
Hej, jag är en glad 18 åring som söker någon att resa med. är verkligen sugen på att dra till Australien runt slutet av augusti 2016 och stanna till början av juni 2017. Jag vill jobba under tiden för att kunna tjäna ihop lite till resekassan. Vet inte riktigt var i Australien jag vill, men vill till ganska många olika platser och uppleva så mycket som möjligt. Allt från skydiving till snorkling och surfning.
Funderar också på att stanna någonstans på vägen hem, tex Bali, Fiju, eller Thailand.
Är ganska öppen för förlag och låter detta som något som passar dig så teka inte att höra av dig.
13 jan. 2016 19:27
Hej!
Jag har också planer på att åka till Australien i höst och backpacka, vill också stanna där en längre period och köra en work and travel visa så man kan uppleva ett tag och vill fram för allt starta ett nytt äventyr och träffa nya människor och bara ha kul. Vi kanske kan prata mera? Bara att höra av sig / Hanna :)
Av Lejlaa
25 feb. 2016 10:07
Hej!
Är med sugen på att åka ned t Australien ungf samma tid! Har med tänkt jobba för att tjäna ihop reskassa samtidigt som man kan upptäcka & leva livet! Hör gärna av dig på FB, lejla cato heter jag, så kan vi bolla mer ideer!
7 mars 2016 15:44
Halloj, jag är riktigt sugen på att åka ner dit, ungjefär samma tid runt slutet av 2016-2017 , vill resa runt och se så mcvket som möjligt, pröva nya saker och ha det allment gött. Jag har ingen aning om jag vill stanna där så länge men om man hade fått jobb där nere s hade jag nog inte tackat nej, är ganska öppen för förslag. som sagt jag vill bara här ifrån ett tag och göra massa saker. kan lungt tänka mig att åka till massa andra platser också som bali, nya zeland, hawaii ja, vad som typ, bara man får ett äventyr :D hör gjärna av dig // Lisa
14 mars 2016 22:20
Hejdär!

Vi verkar ha exakt samma tanke/planer. Vill verkligen uppleva allt man ska uppleva och mer därtill, jag är spontan som person, vill testa på allt ifrån att hoppa fallskärm, ta dykcert, uppleva djungeln och kommer troligtvis och stanna så länge det går! Jag är 22 år och så redo att lämna Sverige och bara ta dagen som den kommer och njuta av livet!

Hör gärna av dig om du fortfarande söker någon kamrat :D
Medlemmen har tagit bort svaret
15 mars 2016 10:00
Det här låter toppen! Jag går omkring i samma planer , men att bara vara borta i ett par månader och jobba och uppleva !