Jobba och leva i Australien

5 jan. 2016 15:18
Visningar: 58
Hejsan!
Jag heter Johanna!
Jag har funderat länge på att jobba o bo i australien och jag vill gärna ha nån att resa med!

Jag vet inte riktigt vart jag vill vara i Australien så är öppen för förslag och jag åker gärna i mitten av sommaren o stanna i ungefär 6mån ( väldigt preliminärt) dels för att kunna känna ihop lite mer pengar innan och för att Australiens vinterhalvår är över våran sommar och deras sommarhalvår över våran vinter, så att man får lite av båda delarna lixom om man är där i ett halv år

Jag vill bara bort från tråkiga Sverige, träffa nya människor, sola, bada o ha kul! Och sen jobba lite då för att ha råd med allt kul o få lite nya erfarenheter!

Snälla hör av dig om du känner att de tycks vara en bra idé!
Skulle va jättekul att få ihop ett gäng till äventyr ! Inget är heller hugget i sten så vi kan säkert bolla idéer om vad vi ska göra !

/Johanna
5 jan. 2016 19:34
Hej! Australien är något jag drömt om länge! Jag har jobb till efter sommaren, så min plan är att åka i höst. Jag vill bara komma bort från Sverige ett tag och uppleva Australien med nytt folk, sol, bad och drinkar! Och bara hitta på massa kul! /Mathilda
7 jan. 2016 11:08
Vi kanske kan prata lite på Facebook, bolla lite idéer o sånt? Se vad vi kommer fram till
Johanna Lindell heter jag, har en svartvit bild ...du får jättegärna höra av dig :)
31 jan. 2016 18:15
Hej!
Jag har linkande planer som dig och jag vill vara i Australien en längre period och backpacka. Jag vill framför allt uppleva och träffa nya människor. Vi kanske kan prata mera? Det är bara att höra av sig / Hanna :)
31 jan. 2016 18:32
Hej Hanna !
Va kul :) heter Johanna Lindell på Fb så de är bara lägga till mig så kanske vi kan prata lite mer där ? :)
1 feb. 2016 12:00
Hej! Jag heter Maria och är inne på samma spår som du. Vill gärna resa till Australien i slutet av sommaren/ början på hösten för att leva någon annanstans, uppleva massor och ha roligt! Skulle även kunna tänka mig att jobba också för att få ihop lite extra reskassa:) Hör gärna av dig!
2 feb. 2016 07:34
Hej Maria!
Samma för dig..skulle va jättekul om du ville adda mig på Fb så kan vi prata lite där :) Johanna Lindell med samma bild som här :)
Av Lejlaa
25 feb. 2016 09:52
hej!
Känner väldigt likt som dig, vill med flytta ned t Australien i några månader i sommar/höst! Jobba, festa, träffa nytt folk & bara uppleva! Planerar att åka efter sommarjobb så jag får ihop en del pengar: i början av september alltså. Hör gärna av dig ifall du är intresserad!
2 mars 2016 20:06
Hej lejla !
Du får jättegärna höra av dig till mig på Fb om du har lust att prata lite om Australien :)
Försökte skriva till dig men de verkar inte komma fram x)
Johanna Lindell heter jag på Fb , svart vit bild :)