Jobba i Australien, Sydney 2014

3 dec. 2013 21:44
Visningar: 345
Hej jag letar efter en förvirrad själ som jag själv. Skämt o sido, jag har nyss börjat fundera på att åka utomlands och jobba. Har fått tips om att bar-jobb är ett starkt kort för svenskar i Sydney.
Jag har redan slösat upp alla mina pengar på andra resor, så därför hade jag velat jobba i Sydney först och sedan kunna resa omkring.

Söker en härlig tjej/kille som är i samma tankebanor. Att tycka om att festa och är utåtriktad är rätt grundläggande för att vilja jobba bakom baren. Själv är jag ingen utbildad bartender men har lite erfarenhet från restaurang :)

Själv är jag rätt galen, men samtidigt samlad och ordentlig.

Skriv pm till mig på facebook om det låter intressant :)
4 dec. 2013 22:07
Vad heter du på facebook? Jag planerar att åka ned till sydney nu i januari, jag är i samma situation som dig att jag först vill jobba och festa, och sedan resa runt! Skriv till mig på fb ifall du vill, heter Evelina Kruse där med :)
Av Norah89
6 dec. 2013 11:18
Hej!
Jag åker i januari, har inte bestämt om det blir Sydney eller Melbourne än.
Har jobbat mycket inom restaurang o lite i bar (typ hällt upp öl o redbull/vodka haha)
Jag är social, spontan o lättsam.
När tänkte du åka?
Av Marie91
6 dec. 2013 21:50
Hej!
Jag ska till nya Zeeland i april o sen därefter australien :) skulle vara jättekul att mötas upp under resan :) kommer förmodligen jobba i Sydney då jag har några vänner till familjen där :) jag tar allt lite som det kommer och vill bara iväg o leva livet :D
Hör gärna av dig :)
Min fb är Marie stopar :):)
7 dec. 2013 22:36
Hej! Jag har också funderingar på Australien. Tänkte att jag skulle dra till Sydney i början av februari, jobba lite, sedan resa och se mig runt på östkusten :)