JOBBA I AUSTRALIEN

12 feb. 2018 11:31
Visningar: 279
Heeej!
Jag är sååå sugen på att åka till AUS med arbetarvisum i slutet av 2018/början av 2019. Skulle vara så kul om någon ville följa med på det äventyret! Jag är en väldigt glad, öppen och spontan person så om det är någon annan som finner det intressant; hör av dig!!!
Du kan nå mig här eller på Facebook där jag heter Joline Broman 🤗
17 feb. 2018 07:50
Hej! Jag heter Matilda och är precis som du sugen på att åka till Australien en längre period. Jag skulle kunna tänka mig att åka dit i oktober i år och vara borta i minst 3 månader. Öppen för förslag gällande allt i stort sätt och att jobba/plugga engelska där är något jag skulle kunna tänka mig att göra:) hör gärna av dig om du tycker att det låter intressant!
21 feb. 2018 19:33
hej, är oxå väldigt intresserad att dra till australien i höst/vinter, skulle vilja vara borta ett tag o resa runt och även tänka mig och jobba därborta när pengarna tar slut. Är även sugen på att dra till asien. Har ingen riktig plan så är öppen för det mesta:) är det något som låter intressant eller fortfarande aktuellt så hör av er :) (cissi olsson på fb)
21 feb. 2018 23:37 (redigerad)
Hejsan! Jag är också jättesugen på att jobba i Australien i vinter! Känner inte att jag behöver bestämma längd på resan innan, utan vill ta det som det kommer när jag väl är där :) skulle även kunna tänka mig att använda de pengarna jag tjänat på arbetet till att ta en sväng i Asien på hemvägen! Hör gärna av dig om intresse finns!
2 mars 2018 19:54
Hej! Ser att du också är sugen på att arbetarvisum, vad kul:) har lite lika plan jag med. Lämnade ett meddelande till dig på fb (Clara Hammarbäck) så kan vi prata lite om det fortfarande är aktuellt!