Jobba Australien

22 feb. 2018 13:32
Visningar: 169
Hej! Är sugen på att dra till Australien med arbetsvisum i höst/vinter 2018 och stanna ett bra tag!

Jag är en sån person som hade kunnat arbeta på odlingar/gårdar men också som bartender och byta jobb lite som det kommer och går och resa runt där i mellan! Men om man hittar ett ställe man verkligen tkr om att man kan stanna ett tag. Är du likadan och kanske inte har världens största resekassa när du först drar utan känner att du vill leva lite på pengarna som du gör där nere och pengarna du sparat innan ska användas till speciellare saker? Självklart vill jag hitta på saker också och faktiskt äventyra. På fritiden hade jag velat dyka, haika, träffa nya människor, chilla på stranden, hitta nya platser/upptäcka och göra spontana saker.

Söker reskompis nu för mina vänner är väldigt hemmastadda av sig medan jag inte riktigt upptäckt klart än.

Om du känner likadant tveka inte om att höra av dig, är väldigt flexibel så om du har lite andra planer så är jag säkert på haha! Är positivt om du bor runt Göteborg/ västragötalands regionen så vi kan träffas o se om vi klickar med varandra, o självklart sen planera lite! Du kan höra av dig här, på fb (Angelica Kihl) eller instagram (angelicakihl). Ha det gott!
22 feb. 2018 21:46
Hej! Är också väldigt sugen på att jobba i Australien och kan tänka mig i princip vilket jobb som helst. Jag vill också stanna länge och hinna uppleva så mycket som möjligt under tiden! :) om det blir pengar över kan jag även tänka mig att ta en sväng i Asien på vägen hem.

Jag bor strax utanför Göteborg så om du tycker detta låter intressant får du gärna höra av dig! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
20 mars 2018 12:30
Hej! Jag är också jätte inne på att åka till Australien och söka jobb i höst! :) med arbetsvisum. Tänker mig september. Vore jätte kul och åka och gå runt och söka jobb tsm ju och man kan ju som du skrev ses innan för att se så man klickar och bolla idéer och så! :) jag är öppen för förslag vad gäller stad. Hör av dig om du vill prata mer (heter Lena Rydberg på Facebook). Hittade inte dig på Facebook..