Jobb/Resesällskap till australien i slutet på året :)

1 aug. 2013 21:27
Visningar: 498
hej jag är en tjej på 22 år och hade tänkt att dra till Australien i slutet av året . alla mina kompisar har dragit sig ut så jag letar nu nytt resesällskap. :) planen är väl att dra dit för att jobba för att kunna stanna ett år eller nått och även resa vidare kanske. är sugen på nz och ev asien :)

hade inte tänkt att bara jobba utan resa runt i landet och åka på olika äventyr. har dykarcert så vill givetvis dyka, prova på att surfa, festa å mycket mer .
bor i göteborg just nu och jobbar massor för att försöka få ihop lite pengar innan man åker :) vore kul med sällskap. :D någon som är ute efter samma sak?

finns de någon fb grupp eller liknande vore de awesome :D

spelar ingen roll om de är tjejer eller killar :D å ju fler ju roligare :P

skriv här eller adda på facebook så kan vi prata mer

fb: madelene popp
2 aug. 2013 09:17
hejsan!

Jag ska också till Australien runt oktober hade jag tänkt :) Tjej på snart 20 år, som också hade tänkt jobba några månader i början för att sen kunna njuta av livet! Jag har också dykcert så det ska såklart utnyttjas ;)
Funderar på om det blir billigare att köpa bil och ta sig runt på det viset och även kunna sova i bilen vissa perioder för att slippa hostelkostnaderna?
Undrar som du om det finns nån fb-grupp med folk som vill samma sak?/Therése
Av Kpetss
3 aug. 2013 15:02
Tjo:) letar oxå reskompis, har dykcert och åker till australien i slutet utav oktober är planen.
Jag vill jobba på farm, upptäcka naturen och landet, dyka, surfa och festa. Städerna lockar tyvärr inte mig alls så mycket.
Min epost är (Logga in för att se e-postadress) om någon tycker att jag matchar er och era planer!
:D
4 aug. 2013 02:20
Hej!

Jag satt också och letade efter en grupp på Facebook. Jag skapade just en. Sök på "Australien Reskompis Tips" och gå med så kan vi bygger vi upp den allt eftersom! :)

Jag åker dit i Oktober!

/Madde
4 aug. 2013 23:08
hittade inte gruppen , lägg till mig :) madelene popp :p
5 aug. 2013 22:00
Lägg till mig med!! Emma Bendroth
:)
5 aug. 2013 22:07
Hittar ingen av er gruppen? Den ska vara sluten, men det ska gå att skicka förfrågan. Får ändra inställningarna när jag kommer hem till öppen och lägga till er! Jag fixar det imorgon! :)
9 aug. 2013 15:15
Jag hittar inte gruppen, lägg gärna till mig, Jessica Sorsa!:)
KRAM
9 aug. 2013 16:40
Ni kanske inte hittar den för jag har skrivit reskompis, inte resekompis?

Annars så vet jag inte varför den inte går att hitta..
6 sep. 2013 11:29
Hej! Jag har ungefär samma planer som du låter det som, och letar också resesällskap! Hör av dig om du vill snacka mer! här, fb Sofia Ragnarsson eller mail (Logga in för att se e-postadress)