Jobb och/eller studieresa Asien/Australien/NZ i höst

1 juli 2012 01:39
Visningar: 116
Hej!

Jag heter Madelene och sitter och klurar på vad jag ska göra till hösten eftersom jag har lite myror i brallan. Är en fruktansvärt dålig planerare och tycker om att ta dagen som den kommer.
Det jag är inne på är att börja med någon form av språkresa i ev. Japan (kanske Kina) och sen resa lite i Asien. Volontärjobba med pandor? Kanske vore något. Efter det vill jag till Australien eller/och Nya Zeeland för att jobba mig runt ett tag. I princip handlar det om att vara borta så länge jag känner för det och se hur länge riksdaler kan tänjas ut.
Är relativt oerfaren när det kommer till resandet. Var några månader i Argentina och studerade men annars så..
Jag är en snart 25:årig allätare som har lätt för att lära känna människor. Tycker om att gå på museum och vara lite kulturig men en och annan utekväll sitter inte fel det heller. Läsa en bok i skuggan under ett träd vid en sjö i en dal för att sedan ta några öl med en skön blandning av främlingar.

Avresa i höst någon gång

Inne på samma spår eller delar av det?Tveka inte att höra av dig
2 juli 2012 18:48
Hej,
Jag är inne på att resa iväg runt jul/nyår och ta en långresa. Tänkte börja med Australien där jag pluggade i 11 månader 2010-2011 (så jag känner till Australien en del) och ha ett working holiday visum där så man kan kombinera jobb med nöje.
Efter Australien tänkte jag ta mig till sydamerika och sedan centralamerika och sedan avsluta med nordamerika. Inga av mina kompisar har råd att åka så därför tänkte jag kolla här om det var någon som var intresserad. Även om man inte åker hela resan tillsammans, så skulle det vara kul att mötas upp någonstans och resa vidare tillsammans.

Jag är 24 år gammal och tycker om att resa och se nya länder. Precis som du så känner jag också att jag kan ta en lugn kväll någon gång och sedan en öl en annan kväll.

hör gärna av dig om det låter intressant!
/Anna
10 juli 2012 03:35
Hello!
Har planer på att plugga på distans i Thailand. Skulle vara roligt om du va inne på samma spår, hitta jobb kanske (extra) bada sola:) hör av dig vetja
/Tomas
10 juli 2012 16:48
Hej!

Vad roligt med lite respons! :) Kan ni inte lägga till mig på Facebook eller skriva ett mejl istället? Hade redan hunnit glömma att jag lagt ut ett inlägg här och som ni kanske förstår så är jag inte inne så ofta.

(Logga in för att se e-postadress)
Lindamadelene Viiperi