Jobb/konferensresa 4 dagar, tips på resmål och hotell önskas!

7 juni 2015 21:21
Visningar: 313
Vi ska åka iväg några dagar i augusti, 9 personer är vi och vi ska både ha konferenser/planeringsmöten men också tid för lite roligt. Vi är öppna för förslag, storstad och/eller sol och värme. Vill gärna ha tips på bra mellanklasshotell och trevliga resmål.
Av Birgere
7 juni 2015 21:26
Jag skulle undvika medelhavet vid den tiden pga av alla semestrande Fransoser, Spanjorer o Italienare.

Har inte alla redan varit i Prag så bör det ligga högt på listan. Bra konf möjligheter mitt i stan och då behöver ni ju inte heller åka någonstans för era utflykter.
8 juni 2015 12:43
San Sebastian. Visserligen är aug lite av en högsäsong, men trevlig stad, fantastisk mat och inte massturism på det sättet vi definierar den.
10 juni 2015 15:11
Tack! Prag har vi faktiskt funderat på, ska kolla lite där. San Sebastian hade jag aldrig hört talas om, ser jättefint ut, men det blir nog en längre resa dit!
10 juni 2015 16:05
Även Polen och Ungern är billiga länder.

Skall ni sitta i ett svalt konferensrum så spelar kanske inte ev värme ute någon roll. Då är det ju i stället skönt på kvällen efter arbetstid.
10 juni 2015 16:18
Citerat från Dalton17:
Vi ska åka iväg några dagar i augusti, 9 personer är vi och vi ska både ha konferenser/planeringsmöten men också tid för lite roligt. Vi är öppna för förslag, storstad och/eller sol och värme. Vill gärna ha tips på bra mellanklasshotell och trevliga resmål.
I augusti skulle jag undvika allt som har med tyska och brittiska turister att göra på grund av deras skollov och även Medelhavet eftersom det kan bli grymt varmt. Även Budapest kan bli så där inlandskvavt med åskväder men är annars ett alternativ.

Eftersom det bara är några dagar så hade jag satsat på lättillgängligt så ja, Prag kan vara ett alternativ men även Vilnius eller varför inte Antwerpen eller Gent med god mat, öl och choklad och massor av historia.

Biarritz kanske - Atlanten är inte lika kokande. Vet inte hur de franska skolloven ligger.

Allt brittiskt är så dyrt nu, annars hade jag rekommenderat Bristol/Bath också.

Varifrån flyger ni?
10 juni 2015 16:27
Antwerpen skriver jag under på!

Det beror ju alldeles på vad ni har för budget.
Men annars har ni Malta och Alicante i Portugal.

Jag dammar på med heta alternativ eftersom jag förutsätter att ni lägger pengar på konferenslokal med ac.
10 juni 2015 16:48
Gillar heta alternativ! Haha! sol och värme, lagom i alla fall. Vi är en så liten grupp så vi kan nog ha lite av konferenserna/planeringen utomhus också, inte bara i konferenslokaler.

Alicante i Portugal? Har varit i Alicante i Spanien...

Så allt brittiskt är dyrt nu, då kanske inte London är ett alternativ?
10 juni 2015 16:58
Haha, jag tyckte väl att det inte lät helt rätt. Jag menade Algarve i Portugal.
Om ni bor så att ni kan flyga direkt till Faro så är det ett smidigt alternativ. Är ni dessutom golfare så vimlar det av golfbanor. Golfar ni inte kan andra alternativ vara att föredra även om jag som ickegolfer trivdes på Algarvekusten.