Info om Khao Lak/Phuket/Krabi i augusti!

16 maj 2012 09:12
Visningar: 297
Hej,

Hoppas få lite hjälp av alla Thailand-experter här inne! Har bara varit i Phuket en vinter för två år sedan, men tänkte våga mig på att åka i augusti med familjen i två veckor. Men tusen frågor då såklart... :) Hoppas någon kan svara!

* Vi funderar på att åka till Phuket, Khao Lak eller Krabi. Vädermässigt - vart är det bäst i augusti? Eller ska man ta en vecka på Khao Lak och en vecka på Phuket? Eller Krabi och Phuket...? Efter vad jag har förstått så kommer det eventuellt regna och blåsa en hel del, så därför vill vi inte åka vidare från Krabi till någon av öarna.

* ... och jag har också läst att det ofta inte är så bra badväder i havet eftersom det kan vara starka underströmmar så här års. Är det så överallt?

* Hur ser prisläget ut, dvs vart får man mest för pengarna? Har hört att det kan skilja en hel del mellan turistställena!

* Vilken/vilka ställen rekommenderar ni till familjer med tre barn (4, 6, 12)?

* Gärna också tips på hotell! Vi vill gärna ha det rätt så bekvämt, men ändå inte gå bananas - har sett att en del hotell kostar fem tusen per natt och det är utanför vår budgetram... Dock vill vi gärna ha bra pool (poolområde/barnpool), gärna gratis internet och frukost, men inget tvång. Om det kan bli dagar med dåligt väder vill man ju gärna ha det trevligt inne också :)

Tacksam för alla tips och råd!

Kram :)