Hösten 2013 Australien och New Zeeland!

Av Bea92
30 juni 2013 15:07
Visningar: 250
Heej! :D

Har planer som många andra här att åka till Australien, vill ha en kompis som hänger med som har liknande planer som mig! Tänkte boka så de blir i oktober/november någon gång :)

Jag vill se nya platser, lära mig surfa, hoppa fallskärm, vore kul att ta dykcertifikat också som ja har planerat länge, bila ner eller bussa sig ner på kusten å starta i tex. sydney. jobba lite på något soft ställe.
vill vara borta 4-6 månader och sen åka över en månad till New Zeeland.
Har inga krav vad man ska göra på resan så är öppen för alla förslag, vet bara att ja ska dit så är du sugen på att hänga med?^^

klem klem Bea Martinsson
1 juli 2013 19:45
Hej där! :) Det där låter ju skitbra, vill göra typ samma saker och vill också gärna till Nya Zeeland i samma veva. Skriv gärna ett meddelande här om du vill veta mer eller på fb, Sandra Öberg heter jag :)
Av Bea92
1 juli 2013 19:59
va roligt! lägger till dig på facebook så kan vi prata mer :)
1 juli 2013 23:57
Hej, planerar också att göra Australien i höst och förhoppningsvis Nya Zeeland men har ingen kompis som är taggad eller kan följa med. Två av mina vänner kom nyss hem från Australien och deras beskrivningar om hur det var, hur många underbara människor dom mötte och hur kul dom haft det gjorde mig så galet sugen på att bara resa på en gång!
Hör gärna av er om ni vill planera mer! Antingen här eller Facebook, https://www.facebook.com/frida.melina?ref=tn_tnmn
6 juli 2013 12:45
Hej, tycker det låter som att vi är intresserad av lite samma platser och saker att göra. =) Jag heter Therese Nilsson och kommer från Östersund, vill jätte gärna åka och se både aus och nz, har ett heltidsvikariat som går ut nu sista aug så hoppades väl på att komma sept eller okt. Du kan väl höra av dig på (Logga in för att se e-postadress) :-)
10 juli 2013 11:54
Hej,

Jag hade kunnat tänka mig att åka exakt som du beskriver. Tyvärr vill/kan inte någon av mina kompisar hänga med och jag vill inte åka helt själv helst. Hade också tänkt resa och kanske surfa, ta dykcert och träffa människor och lite senare kanske ta något jobb och jobba ett tag. Är även sugen på att åka till nya zeeland en månad ungefär!

/Isabelle
Av Bea92
11 juli 2013 21:55
Hallådär!! :D va roligt då har vi samma planer typ då :)
Har nu bokat resan så åker ner till sydney 8 oktober från arlanda :) så får ja se vart ja kan ta vägen osv. möts gärna upp eller om man vill haka på från börja funkar de finfint för mig med :D
28 juli 2013 23:05
Hej ! Jag vill hänka:D
Det du beskriver är likt det jag skulle vilja göra i höst/vinter, min kompis som jag planerade att resa mer har dragit sig ur så jag söker någon ny reskamrat! (: Josephine heter jag, 21 år och vill bara iväg och uppleva nya saker!
Hör gärna av dig på Facebook så kan vi prata lite mer!
Sök på Josephine Qvist så kommer jag förmodligen upp!

Kram på dig!!