Hösten -16 våren -17 Surfa och Bli surfinstruktör 3 månader i australien, sen vidare till Bali / Sri lanka / ?

17 apr. 2016 20:30
Visningar: 278
Hej.

Jag är en glad, social 29 åring som bor i Göteborg och har tröttnat på Sverige och hamsterhjulet och vill ut och testa nya saker, uppleva saker och inte vara fast på ett jobb varje dag och inte leva livet till fullo.

Jag är dock lite för feg för att göra detta själv och skulle gärna vilja få med mig någon kille/tjej som känner att det låter nice och vill testa detta!

Har hittat denna surfresa som också kommer göra dig behörig att jobba som surfinstruktör efteråt. undrar om det är någon som är sugen på att hänga med på denna och sen se vad som händer efteråt.

http://travels.kilroy.se/nyheter/2015/09/bli-surfinstruktor-i-australien

här är direkt länk till stället/utbildningen
http://www.mojosurf.com/products/3_month_surf_academy

jag tänker mig 3 månaders surf utbildningen (inga förkunskaper krävs, jag har inte surfat på 7 år) och efter det ev försöka få ett jobb som surfinstruktör antingen där eller fortsätta vidare till Bali / sri lanka / eller annat förslag och egentligen stanna borta så länge det känns bra men gissningsvis ca 5-6 månader första svängen. Men är öppen för förslag ang tiden och resmålen och planeringen.

jag har spelat basket på elitnivå under massa år och har aldrig riktigt haft chansen att göra mina långa dröm resor pga av det. nu jobbar jag som personlig/fys tränare och tänker fortsätta med det fast online under 8 månader om året om allt går enligt planen. jag är ingen festprisse (självklart kan det slinka ner 1 öl eller 5 eller 10 ;) ), jag vill hellre uppleva saker och chilla, surfa, dyka, träffa nytt folk, hitta på äventyr, våga testa nya saker (yoga, meditation, höga klippor, bungyjump etc), vara spontan och bara njuta av allt som världen har att erbjuda.

låter det intressant så hör av dig så kan vi snacka mer och se om vi kan få ihop något spännande.
Av Ischa
10 juli 2016 11:05
Hej! Hur går planerna? Fortfarande aktuellt? Jag vill också iväg
22 aug. 2016 13:12
Tja. Du ska inte hänga med mig till Marocko i jan? 3 månaders surfinstruktörsutbildning. Typ samma som du sett i Australien.
Av Felkan
23 aug. 2016 19:28
Tjena! Fortfarande intresserad? Är en surfintresserad kille på 22 år som bara vill härifrån nu! Jobbar för tillfället på ett lager men vill ut och resa samtidigt som man kan försöka leta sig på ett jobb efteråt, så varför inte surfinstruktör? Skriv gärna tillbaks om du är intresserad!
20 sep. 2016 02:08
Är intresserad av Australien, NZ, Asien maj-sep, juni-sep. Är oxå trött på Sverige och 9-5.